ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

ONZE MENSEN / Profiel Philip van der Weijde

Philip van der Weijde

Juridisch adviseur

Philip is als juridisch adviseur werkzaam bij ICTRecht. Zijn interesses gaan uit naar het intellectueel eigendomsrecht in het algemeen, de verscheidene raakvlakken met het internet en de toenemende internationale vraagstukken op dit gebied.

Daarnaast houdt hij zich bij ICTRecht ook bezig met alle aspecten betreffende e-commerce, privacy en adviseert hij bij het opstellen en reviewen van uiteenlopende ICT-contracten. Door zijn uitgebreide buitenlandervaring is hij ook goed thuis in de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Philip heeft masters behaald aan zowel de University of Glasgow als Universiteit Utrecht en studeerde tijdens zijn bachelor een jaar in Noorwegen. In Glasgow heeft hij de master Intellectual Property & the Digital Economy gevolgd en in Utrecht de master Privaatrecht met als specialisatie intellectueel eigendomsrecht.

Zijn scripties schreef hij over het gebruik en misbruik van merkrechten op social media en de auteursrechtelijke status van hyperlinks. Tijdens zijn studie liep hij tevens enkele maanden stage bij ICTRecht en een advocatenkantoor gespecialiseerd in IE-recht.

Onze andere mensen