ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

ONZE MENSEN / Profiel Matthijs van Bergen

Matthijs van Bergen

Juridisch adviseur & Manager Legal ICT

Matthijs van Bergen is senior juridisch adviseur bij ICTRecht en manager van Legal ICT. Matthijs is specialist in het (internationaal) ICT-contractenrecht en intellectueel eigendom, en heeft daarnaast in het bijzonder veel kennis over grondrechtelijke kwesties op internet, zoals netneutraliteit, breedband in buitengebieden, privacy, informatiebeveiliging en vrijheid van meningsuiting.

Het werkgebied en de klanten van Matthijs zijn internationaal georiënteerd, waarbij het goed van pas komt dat Matthijs zowel mondeling als schriftelijk uitstekend thuis is in het Engels.

In zijn vrije tijd sport en reist Matthijs graag en werkt hij als buitenpromovendus aan een promotie op het gebied van netneutraliteit.

 

 

Boeken van Matthijs

  • Cloud

    Het boek Cloud: Deskundig en praktisch juridisch advies van juridisch adviesbureau ICTRecht legt u op een duidelijke en praktische manier uit welke juridische vragen er bestaan bij software en diensten in de wolken, en hoe u daarmee om moet gaan.
    Bekijk onze Cloud & Saas adviezen

  • Hosting

    Het boek Hosting: Deskundig en praktisch juridisch advies (februari 2011) behandelt de juridische praktijkvraagstukken voor hostingpartijen. Aansprakelijkheid voor downtime of publicaties voor klanten, de inhoud van de SLA en de bewaarplicht.

Onze andere mensen