Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

ONZE MENSEN / Profiel Jessica Hof

Jessica Hof

Juridisch adviseur - ICTRecht Groningen

mr. Jessica Hof werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht in de Groningse Mediacentrale. Binnen ICTRecht houdt zij zich voornamelijk bezig met alle juridische aspecten rondom privacy, intellectuele eigendom, aansprakelijkheid en elektronische communicatie.

Jessica heeft kennis van zowel het privaatrecht als het publiekrecht. Daarom adviseert zij niet alleen bedrijven, maar ook overheden. Zij ondersteunt deze organisaties bij het voeren van onderhandelingen en het opstellen van contracten of beleid. Verder geeft zij trainingen over uiteenlopende onderwerpen bij verschillende opdrachtgevers in-house en is zij docent binnen de ICTRecht Academy.

Voordat Jessica bij ICTRecht aan de slag ging, werkte zij aan de Rijksuniversiteit Groningen als onderzoeker en docent. In haar functie van onderzoeker verrichtte zij onderzoek in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarnaast verzorgde zij als docent de vakken Juridische Onderzoeksvaardigheden en Algemene Rechtswetenschap.

Onze andere mensen