ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

ONZE MENSEN / Profiel Demi Grandiek

Demi Grandiek

Juridisch adviseur & opleidingscoördinator

Demi Grandiek werkt bij ICTRecht als juridisch adviseur op de afdeling e-commerce. Zij adviseert bedrijven over consumentenrecht en rechten en plichten bij online verkopen. Het certificeren van webwinkels voor Thuiswinkel.org hoort daarmee ook tot haar taken.

Daarnaast is Demi opleidingscoördinator en het aanspreekpunt van de opleidingsafdeling. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie en voorbereiding van de cursussen. In nauwe samenwerking met de kennismanager, de docenten, de office, de adviescommissie en de marketing- en communicatieafdeling bewaakt zij de inhoud en het proces van de opleidingen in het kader van vakbekwaamheid.

Demi is in 2015 tijdens haar studie al bij ICTRecht werkzaam geweest als stagiaire en als office assistant. Vervolgens heeft zij anderhalf jaar gewerkt bij een IT-bedrijf in Heerhugowaard.

Ze heeft Recht & ICT gestudeerd in Groningen en haar scriptie geschreven over Privacy in de app-wereld. Vervolgens heeft zij in Amsterdam nog de master Arbeidsrecht afgerond. Zij zal zich daarom ook bezighouden met arbeid en privacy gerelateerde vraagstukken.