ICTRecht B.V.

 • Jollemanhof 12
 • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

ICTRecht Detachering / Word juridisch professional via de ICTRecht Academy

Word juridisch professional via de ICTRecht Academy

Na je studie is het tijd om de theorie toe te passen in de praktijk. Een goede start van je juridische carrière is gegarandeerd met een traineeship van de ICTRecht Academy. Bij de ICTRecht Academy wordt je de praktijkkennis bijgebracht die jij nodig hebt om vervolgens aan de slag te gaan.

Denk hierbij aan het opstellen en uitonderhandelen van licentie- en bewerkersovereenkomsten, de juridische risico’s van een onderneming leren inventariseren, of het opstellen van een praktisch advies. Heb je onze traineeship succesvol voltooid? Dan biedt ICTRecht je de mogelijkheid te worden gedetacheerd bij een van haar opdrachtgevers.

Meer weten over de ICTRecht Academy?

Download de factsheet ICTRecht Academy voor een nadere toelichting en voorwaarden.

Wil je liever intern bij ICTRecht aan de slag? Wij zijn jong en dynamisch, en bieden veel ruimte voor originaliteit en eigen initiatief. Wij zijn daarom continu op zoek naar mensen die ons hierin aanvullen en versterken. Bekijk alle openstaande vacatures en stages die wij momenteel aanbieden.

Steven Ras geeft cursus inventarisatie voor ICTRecht Academy - klein

 

ICTRecht Academy - De basis van IT-recht van Arnoud Engelfriet

Voor wie is de ICTRecht Academy?

Onze opleiding staat open voor WO-rechtenstudenten die zich in de laatste fase van hun studie bevinden of uiterlijk zes maanden geleden zijn geslaagd voor hun master.

 • Tijdens jouw bachelor en/of master heb je jezelf gespecialiseerd in ICT, informatie- en/of privaatrecht.
 • Je hebt de nodige affiniteit met internet en techniek.
 • Je bent verantwoordelijk en assertief.
 • Je bent flexibel en leergierig.

Wat biedt de ICTRecht Academy?

 • Een gratis praktijkopleiding aan de ICTRecht Academy tot allround IT-jurist / privacy officer.
 • Een vergoeding tijdens de duur van de opleiding (3 maanden).
 • Uitstekende persoonlijke ontwikkelings-, en netwerkmogelijkheden en intensieve begeleiding.
 • Na succesvolle afronding van de ICTRecht Academy mogelijk een aanstelling bij ICTRecht waarbij je gedetacheerd wordt bij onze zeer verschillende opdrachtgevers.

Hoe gaat de ICTRecht Academy in zijn werk?

De opleiding duurt in totaal drie maanden, waarbij je in de eerste zes weken een intensief traject doorloopt. Zo leer je diverse overeenkomsten en adviezen op te stellen, een juridische risicoanalyse op te stellen, maar werk je ook aan jouw presentatievaardigheden en onderhandelingstechnieken.

Na de eerste zes weken volgt er een tweewekelijkse terugkomdag. Dat is een verdiepingsdag waar invulling wordt gegeven aan jouw verdere specialisatie bijvoorbeeld privacy, e-commerce of cloud. De specialisatie wordt in overleg met jou bepaald. Tijdens het gehele opleidingstraject staan jouw ontwikkeling en kennismaking met onze opdrachtgevers centraal.

Hoe gaat het na de opleiding in z’n werk?

Als je de opleiding succesvol hebt afgerond, kan ICTRecht je binnen 3 maanden nadat je de opleiding bent gestart een aanbod doen. Dit aanbod houdt in dat je als professional fulltime in dienst treedt bij ICTRecht. Als ICTRecht professional word je dan gedetacheerd bij zeer verschillende organisaties waardoor je in korte tijd veel ervaring op doet. Meestal zijn het opdrachten van een aantal maanden, maar het kan ook een permanente (parttime) juridische ondersteuning inhouden.

Als je bij een van onze opdrachtgevers wordt gedetacheerd, blijf je nog altijd verbonden aan ICTRecht. Zo ben je minimaal eens in de twee weken aan het werk op locatie bij ICTRecht te Amsterdam. Daarnaast sta je in nauw contact met de manager detachering die je zal begeleiden in je werk en persoonlijke ontwikkeling.

Start jouw juridische carrière met de ICTRecht Academy

Stuur jouw motivatiebrief, cv + cijferlijst naar d.kramer@ictrecht.nl of gebruik het contactformulier. Sollicitaties worden continu afgehandeld. In het najaar zal de tweede opleidingsronde van start gaan.

Heb je vragen? Bel voor meer informatie 020 663 1941 t.a.v. Daan Kramer. • Sleep je bestanden hier of

  Geaccepteerde bestandstypen: doc, pdf, docx.