Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Onze diensten / Bedrijfsjurist

Van complex ICT-contract, privacyvraagstukken tot continuïteit in de cloud: onze bedrijfsjuristen hebben er verstand van. De specialisten van ICTRecht kunnen de rol van bedrijfjurist voor uw organisatie vervullen en u volledig ontzorgen op het gebied van ICT, privacy en recht.

De juristen van ICTRecht zijn gespecialiseerd in het herkennen van juridische risico’s en helpen uw organisatie op pragmatische wijze bij het in lijn handelen met wet- en regelgeving. Onze specialisten adviseren, helpen bij het opstellen van documenten en onderhandelen.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in ICT en privacy. Iedere jurist bij ICTRecht heeft dan ook kennis van onder meer privacy, (ICT-)contracten, technologie, software en de cloud. Onze bedrijfsjuristen zijn daarom breed inzetbaar binnen uw organisatie. Zo lift uw bedrijf mee op onze jarenlange ervaring op gebied van ICT, privacy en recht.

VOORDELEN VAN ONZE BEDRIJFSJURISTEN:


Vakkundig: een praktijkgerichte én ervaren bedrijfsjurist tot uw beschikking.


Veelzijdig: met kennis van ICT, privacy en techniek zijn onze specialisten breed opgeleid en allround inzetbaar.


Praktisch: leesbare en praktische adviezen zonder juridisch jargon.


Flexibel: een flexibele samenwerking zonder opzegtermijn. Ook zijn onze juristen direct inzetbaar.

 

MOGELIJKHEDEN VOOR UW ORGANISATIE

Kiest u voor ICTRecht om de rol van bedrijfsjurist voor uw organisatie in te vullen? Dan krijgt u één jurist als vast aanspreekpunt, maar staat ook een team van meer dan 60 specialisten – verspreid over onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel – voor u klaar. Zo heeft u altijd toegang tot gespecialiseerde juridische ondersteuning. ICTRecht biedt uw organisatie twee mogelijkheden:

  • Bedrijfsjurist op afstand: onze bedrijfsjurist zorgt er op afstand voor dat u aan de relevante wet- en regelgeving voldoet.
  • Inhouse bedrijfsjurist: behoefte aan inhouse ondersteuning? De bedrijfsjuristen van ICTRecht Detachering kunnen werkzaamheden bij u op locatie verrichten. Zo heeft u altijd de juiste kennis binnen uw bedrijf. Een flexibel aantal uren is mogelijk vanaf 8 uur per week.

WILT U MEER WETEN OVER DEZE DIENST?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor Noord-Nederland: 050 209 3499) of stuur ons een mail via: info@ictrecht.nl. Een bericht achterlaten via onderstaand formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op.

 

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier.  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke diensten

  • Specialisatieopleiding voor FG’s/DPO’s

  • onderhandelen handenschudden

    Contractsonderhandelingen

    Wilt u met een klant of leverancier in onderhandeling over een nieuw contract? En heeft u daarbij behoefte aan een praktisch meedenkende jurist die niet alleen op de regeltjes let maar ook, vanuit uw bedrijfsbelang én dat van uw wederpartij, naar oplossingen zoekt? Laat dan ICTRecht u bijstaan in uw contractsonderhandelingen.