ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Update De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Wij praten u in één middag bij over de belangrijkste veranderingen die de Europese vervanger van de Wbp, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR), met zich mee brengt. Over hoe u onder de nieuwe privacywet moet omgaan met persoonsgegevens, beveiliging en datalekken, en wanneer een functionaris gegevensbescherming verplicht is.

Deze training wordt niet meer in deze vorm aangeboden.

Kijk hier voor onze andere AVG/privacy-trainingen of vraag een maatwerk in-house training aan!

Locatie:
WTC Zuidas - Strawinskylaan 77 - Amsterdam
Duur:
13:30-17:00
Kosten:
€ 349,- ex. btw.

Trainers

Als juridisch adviseur staat Peter opdrachtgevers bij op het gebied van privacy, cookies, e-commerce, consumentenrecht en webdevelopment. Hoewel het juridische aspect hierbij centraal staat, maakt Peter dagelijks de koppeling met de praktische kant door het opstellen van adviezen en overeenkomsten, het begeleiden van samenwerkingen en het geven van trainingen en lezingen. Deze werkzaamheden combineert hij met zijn rol als manager van het privacyteam van ICTRecht.

Michelle Wijnant is senior juridisch adviseur bij ICTRecht. Binnen ICTRecht houdt Michelle zich voornamelijk bezig met alle juridische aspecten rondom privacy.

Michelle adviseert zowel profit als non-profit organisaties over het werken in lijn met de privacy- en telecommunicatiewetgeving, en de daarbij behorende juridische vraagstukken.

cursusmateriaal

handboek-algemene-verordening-gegevensbescherming

De Algemene Verordening Gegevens- bescherming (optioneel)

U kunt bij deelname het handboek AVG van Arnoud Engelfriet, Peter Kager en Lisette Meij tegen gereduceerd tarief bijbestellen voor 50,- euro. inc. btw (ex. verzendkosten mocht u het eerder willen ontvangen).

interactief en praktijkgericht

De insteek van de training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Programma

Deze training wordt niet meer in deze vorm aangeboden.
Ervaringen van cursisten: "Interessant, leerzaam en duidelijk. Prachtige locatie!" - Maureen van Marle - eGem

"Snel overzicht van de AVG op toegankelijke manier gepresenteerd." Jeroen van der Werf - Voorrecht

"Goede overview in een mooi tempo. Nuttige info om daarop voort te borduren." - Kurt Aulman

"Goede praktijkgerichte cursus met concrete voorbeelden." - Tatjana Mager - Surfnet

"Prima startpunt voor ons traject." - Marcel Roelse - Hamburg Süd Nederland

Blijf op de hoogte

Komt de datum niet uit? Op zoek naar een ander onderwerp? Met onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aankomende webinars en trainingen waar u PO-punten mee kunt halen.


De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

Trainingen

  • Prijs: € 349,00
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00
  • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!
  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het afhandelen van uw aanvraag. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.