ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Update De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Wij praten u in één middag bij over de belangrijkste veranderingen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming met zich mee brengt. Over hoe u onder de nieuwe privacywetgeving moet omgaan met persoonsgegevens en wanneer een functionaris gegevensbescherming verplicht is.

Locatie:
Up Office Building - Amsterdam
Duur:
13:30-17:00
Kosten:
€ 349,- ex. btw.
Datum:
  • donderdag 11 mei 2017 13:30

Trainers

Kors Monster werkt sinds 2015 bij ICTRecht, als juridisch adviseur en is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E). In zijn functie richt Kors zich voornamelijk op privacy en security. U kunt hierbij onder meer denken aan het opstellen van adviezen en contracten. Daarnaast richt hij zich op de ontwikkeling van juridische ICT-producten.

Als juridisch adviseur staat Peter opdrachtgevers bij op het gebied van privacy, cookies, e-commerce, consumentenrecht en webdevelopment. Hoewel het juridische aspect hierbij centraal staat, maakt Peter dagelijks de koppeling met de praktische kant door het opstellen van adviezen en overeenkomsten, het begeleiden van samenwerkingen en het geven van trainingen en lezingen. Deze werkzaamheden combineert hij met zijn rol als manager van het privacyteam van ICTRecht.

cursusmateriaal

handboek-algemene-verordening-gegevensbescherming

Handboek Algemene Verordening Gegevensbescherming (optioneel)

U kunt bij deelname het handboek AVG van Arnoud Engelfriet, Peter Kager en Lisette Meij tegen gereduceerd tarief van 50,- euro bijbestellen.

 

interactief en praktijkgericht

De insteek van de training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Programma

13.30 -15.00 Wat is de AVG, ontstaan en start van de AVG;
15.00-15.15 Pauze
15.15 – 16.00 Persoonsgegevens en grondslagen;
16.00-16.45 Beveiliging en datalekken; Functionaris gegevensbescherming.

Blijf op de hoogte

Komt de datum niet uit? Op zoek naar een ander onderwerp? Met onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aankomende webinars en trainingen waar u PO-punten mee kunt halen.


De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

Trainingen

  • Prijs: € 349,00
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00
  • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!