ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Technische innovaties in het juridische landschap

De juridische sector is allang niet meer van papier. Iedereen heeft het over de ontwikkelingen in de financiële sector, maar naast FinTech is nu ook LegalTech sterk in opkomst. Tijdens deze middag krijgt u een overzicht van legaltech ontwikkelingen in Nederland.

Locatie:
Deze training wordt gegeven bij ICTRecht Amsterdam te Jollemanhof 12.
Duur:
13:00-17:00
Kosten:
€ 0,00,- ex. btw.

Trainers

Niels Winters, is business manager, en drijvende kracht achter juridische Saas-dienst JuriBlox en het documentgeneratieplatform JuriDox. Als jurist met een technische achtergrond is hij op zoek naar de juiste ICT-oplossing in de juridische branche. Met de kennis van de twee verschillende kennisgebieden is Niels bij JuriBlox en JuriDox verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van de software evenals de technische implementatie bij klanten.

 

Programma

13:00-17:00 Advocaten stoppen met het inspreken van een taperecorder en gaan over tot dienstverlening in de cloud. In Nederland zijn er tal van aanbieders die de juridische de sector ondersteunen met juridische tools. Toch loopt de ontwikkeling van LegalTech in Nederland achter als de vergelijking wordt gemaakt met de VS. Rocket Lawyer komt niets voor niets naar Nederland en de rest van Europa.

Hoewel het aantal LegalTech-initiatieven in Nederland een stuk lager ligt, is er toch een stijgende lijn te zien en lijkt Nederland zich voor te bereiden op een automatiseringsslag in de juridische sector. Tijdens deze middag krijgt u een overzicht van legaltech ontwikkelingen in Nederland.

Blijf op de hoogte

Komt de datum niet uit? Op zoek naar een ander onderwerp? Met onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aankomende webinars en trainingen waar u PO-punten mee kunt halen.


De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

Trainingen

  • Prijs: € 0,00
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00
  • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!