ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Ondernemen: fiscale aspecten van ICT (optioneel)

Fiscale wetgeving is voor iedere ondernemer van belang, en de ICT-ondernemer is hierin geen uitzondering. De ICT-jurist is geen fiscaal jurist, maar moet wel in de kern kunnen benoemen welke fiscale aspecten (zoals btw bij grensoverschrijdende digitale dienstverlening) spelen en in welke richtingen oplossingen gezocht kunnen worden.

Training is exclusief voor deelnemers aan de specialisatieopleiding ICT-jurist niveau adviseur.

Locatie:
Amsterdam of via on-demand webinar
Duur:
13:00-15:00
Kosten:
€ Onderdeel van opleidingsprijs,- ex. btw.
Datum:
  • dinsdag 30 oktober 2018 13:00
ORDE_PO_2

Trainers

Itte Overing is sinds augustus 2010 juridisch adviseur bij ICTRecht en manager van het cloudteam. Zij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloud computing.

Zij heeft zich hierbij gespecialiseerd in de continuïteit van bedrijf én dienst, de specifieke juridische uitdagingen van zorginstellingen in de cloud en “notice and takedown”.

Programma

Bloktraining 2 uur Na deze training kan de adviseur:
- De fiscale aspecten van ondernemen benoemen
- De verschillende innovatievoordeelregelingen zoals de innovatiebox en WBSO-regelingen schetsen en kansen voor zijn klant aanwijzen

BLOKTRAININGEN ZIJN EXCLUSIEF VOOR DEELNEMERS AAN DE OPLEIDING ICT-JURIST

Blijf op de hoogte

Komt de datum niet uit? Op zoek naar een ander onderwerp? Met onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aankomende webinars en trainingen waar u PO-punten mee kunt halen.


De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

Trainingen

  • Prijs:
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00
  • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!
  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het afhandelen van uw aanvraag. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.