ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Masterclass softwarelicenties, Saas & Cloud

Voor doorgewinterde ICT-juristen. Deze masterclass brengt u de fijne kneepjes van het contracteren in de ICT bij. Welke keuzes zijn verstandig, welke technische afwegingen zijn daarbij nodig en hoe vermijdt u de valkuilen die de wederpartij kan inbrengen? U ontvangt twee casussen als huiswerk, waarmee gedurende de dag wordt geoefend in groepsverband en individueel.

Locatie:
WTC Zuidas, Amsterdam
Duur:
13:00-17:00
Kosten:
€ 349,- ex. btw.

Trainers

Matthijs van Bergen is directeur van Legal ICT, het internationale label van ICTRecht. Sinds 2010 bedient Legal ICT nationale en internationale klanten met juridisch advies. Matthijs is specialist in het (internationaal) ICT-contractenrecht en intellectueel eigendom, en heeft daarnaast in het bijzonder veel kennis over grondrechtelijke kwesties op internet, zoals netneutraliteit, breedband in buitengebieden, privacy, informatiebeveiliging en vrijheid van meningsuiting.

Arnoud Engelfriet is algemeen directeur / opleidingsdirecteur bij ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee bezighoudt. Met zijn informatica-achtergrond richt hij zich graag op complexe technisch/juridisch ICT-vraagstukken en softwarelicenties (met name open source). Zijn website Ius mentis is één van de populairste van Nederland over ICT en recht.

 

 

cursusmateriaal

handboek ICT-contracten

Deze cursus heeft geen specifiek cursusmateriaal. Maar u kunt het Handboek ICT-contracten van Arnoud Engelfriet (t.w.v. 79,-) bijbestellen voor gereduceerd tarief van 50,-.

interactief en praktijkgericht

De insteek van de training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Programma

13:00 Introductie
Softwarelicentie
Softwareresellingovereenkomst
15:00 – 15:15 Pauze
Mantelovereenkomst
Inkoopvoorwaarden
16:30 – 17:00 Q&A en afsluiting
Reacties van cursisten: "Praktijkgericht, interactief, zeer zinvol!"

"Zeer praktisch en er wordt echt antwoord gegeven op je vragen. Geen boekenwijsheid zonder duidelijke antwoorden maar antwoorden gebaseerd op de praktijk."

Blijf op de hoogte

Komt de datum niet uit? Op zoek naar een ander onderwerp? Met onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aankomende webinars en trainingen waar u PO-punten mee kunt halen.


De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

Trainingen

  • Prijs: € 349,00
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00
  • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!
  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het afhandelen van uw aanvraag. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.