ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Masterclass ICT-contracten onderhandelen

Voor doorgewinterde ICT-juristen. U ontvangt een rodedraadcasus met twee complexe ICT-contracten ter voorbereiding. Tijdens de masterclass onderhandelt u met uw mede-cursisten om deze contracten te sluiten. Leer van docenten en cursisten wat werkt, en wat u kunt eisen als inkoper of leverancier én welke standpunten en compromissen mogelijk zijn.

In combinatie met de basis- én de verdiepingscursus slechts € 1399,- i.p.v. € 1647,- excl. btw.

Wilt u gebruik maken van dit pakket? Geef dit aan bij het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Locatie:
Up Office Building, Amsterdam
Duur:
13:00-17:00
Kosten:
€ 349,- ex. btw.

Trainers

Arnoud Engelfriet is algemeen directeur / opleidingsdirecteur bij ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee bezighoudt. Met zijn informatica-achtergrond richt hij zich graag op complexe technisch/juridisch ICT-vraagstukken en softwarelicenties (met name open source). Zijn website Ius mentis is één van de populairste van Nederland over ICT en recht.

 

 

cursusmateriaal

handboek ICT-contracten

U ontvangt het Handboek ICT-contracten. Handboek ICT-contracten: meer dan 100 contractclausules worden uitgewerkt en besproken, met voorbeeldteksten, alternatieven en analyse.

Pakketdeal ICT-contracten 12/15PO
Basiscursus + Verdiepingscursus ICT-contracten voor €1165 i.p.v. €1298,-. Wilt u gebruik maken van dit of het pakket met de masterclass? Geef dit aan bij het opmerkingenveld bij het inschrijven.

interactief en praktijkgericht

De insteek van de training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Programma

13:00 Ontvangst
13:30-16:30 Introductie | Non-disclosure agreement | SaaS-resellingagreement | Mantelovereenkomst
16:30 – 17:00 Q&A en afsluiting
Ervaring van cursisten: "Zeer praktisch en er wordt echt antwoord gegeven op je vragen. Geen boekenwijsheid zonder duidelijke antwoorden maar antwoorden gebaseerd op de praktijk."

"Praktijkgericht, interactief en zeer zinvol." - Shivani Mahabier

"Een fijne training. Heel helder en goede handvatten om toe te passen in de praktijk." - Priscilla Piergoelam

Blijf op de hoogte

Komt de datum niet uit? Op zoek naar een ander onderwerp? Met onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aankomende webinars en trainingen waar u PO-punten mee kunt halen.


De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

Trainingen

  • Prijs: € 349,00
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00
  • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!
  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het afhandelen van uw aanvraag. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.