ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Masterclass Bewerkersovereenkomst en AVG

Wat staat er in een bewerkersovereenkomst en hoe onderhandel je daar over? U leert in één middag over de opbouw en structuur van dit belangrijke privacydocument en de verhouding tot de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

U ontvangt 3PO voor de NOvA en u kunt het Handboek AVG tegen sterk gereduceerd tarief van 50,- euro bijbestellen.

De training van 9 november is volgeboekt!

Locatie:
WTC Zuidas - Strawinskylaan 77 - Amsterdam
Duur:
13:00-17:00
Kosten:
€ 349,- ex. btw.

Trainers

Als juridisch adviseur staat Peter opdrachtgevers bij op het gebied van privacy, cookies, e-commerce, consumentenrecht en webdevelopment. Hoewel het juridische aspect hierbij centraal staat, maakt Peter dagelijks de koppeling met de praktische kant door het opstellen van adviezen en overeenkomsten, het begeleiden van samenwerkingen en het geven van trainingen en lezingen. Deze werkzaamheden combineert hij met zijn rol als manager van het privacyteam van ICTRecht.

Lisette Chew-Meij is manager van het privacyteam bij ICTRecht. Lisette is gespecialiseerd in de juridische aspecten van privacy en Big Data. Zij houdt zich bezig met ingewikkelde privacyvraagstukken en voert privacyaudits uit bij organisaties.

Daarnaast is zij lid van the International Association of Privacy Professionals (IAPP) en is zij Certified Information Privacy Professional/Europe en United States (CIPP/E en CIPP/US), Certified Information Privacy Manager (CIPM) én Certified Information Privacy Technologist (CIPT).

 

cursusmateriaal

handboek-algemene-verordening-gegevensbescherming

De Algemene Verordening Gegevens- bescherming (optioneel)

U kunt bij deelname het handboek AVG van Arnoud Engelfriet, Peter Kager en Lisette Meij tegen gereduceerd tarief van 50,- inc. btw bijbestellen (i.p.v. 79,-).

interactief en praktijkgericht

De insteek van de training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Programma

13:00 Inloop
13.30 – 15.00 Bewerkersovereenkomst (structuur en opbouw en onderhandelen);
15.00 – 15.15 Pauze
15.15 – 16.00 Privacyverklaringen;
16.00 – 16.45 Het uitoefenen van rechten van betrokkenen;
Ervaringen van cursisten: "Geweldig, praktisch en helder." - F.Alsters - Poelmann van den Broek advocaten

"Praktisch; uitstekend geschikt voor mijn situatie. Kan er direct, morgen mee aan de slag!"

Blijf op de hoogte

Komt de datum niet uit? Op zoek naar een ander onderwerp? Met onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aankomende webinars en trainingen waar u PO-punten mee kunt halen.


De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

Trainingen

  • Prijs: € 349,00
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00
  • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!