ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / IT en recht: cybercrime (optioneel)

Hoewel de ICT-jurist primair gericht is op de civiele praktijk, spelen aspecten van strafrecht een niet te verwaarlozen rol. Computercriminaliteit is een belangrijk risico voor iedere activiteit op internet. Ook kunnen innovaties op internet onbedoeld tegen de strafwet aanlopen.

Training is exclusief voor deelnemers aan de specialisatieopleiding ICT-jurist niveau senior adviseur.

Locatie:
Amsterdam of via on-demand webinar
Duur:
13:00-15:00
Kosten:
€ Onderdeel van opleidingsprijs,- ex. btw.
Datum:
  • dinsdag 4 september 2018 13:00
ORDE_PO_2

Trainers

Arnoud Engelfriet is algemeen directeur / opleidingsdirecteur bij ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee bezighoudt. Met zijn informatica-achtergrond richt hij zich graag op complexe technisch/juridisch ICT-vraagstukken en softwarelicenties (met name open source). Zijn website Ius mentis is één van de populairste van Nederland over ICT en recht.

 

 

Programma

Bloktraining 2 uur Na deze training kan de jurist:
- Basisdelicten cybercrime duiden (computervredebreuk, aftappen, denial of service, phishing, virussen, gegevensdiefstal)
- Het fenomeen ethisch hacken plaatsen

BLOKTRAININGEN ZIJN EXCLUSIEF VOOR DEELNEMERS AAN DE OPLEIDING ICT-JURIST

Blijf op de hoogte

Komt de datum niet uit? Op zoek naar een ander onderwerp? Met onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aankomende webinars en trainingen waar u PO-punten mee kunt halen.


De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

Trainingen

  • Prijs:
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00
  • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!
  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het afhandelen van uw aanvraag. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.