Vestiging Amsterdam

 • Jollemanhof 12
 • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Contracteren in de zorg: specifiek

Contracteren in de zorg: specifiek

Binnen de zorg wordt op grote schaal geïnnoveerd en gedigitaliseerd. Het is daarbij van groot belang om de juridische aspecten van de omgang met medische gegevens te constateren en daarmee aan de slag te gaan. In deze training maakt u kennis met de relevante wet- en regelgeving in de zorg en ICT én de praktische uitwerking daarvan. Daarnaast leert u te werken met (standaard) IT-contracten in de zorg.

Deze training maakt onderdeel uit van een reeks van vier bloktrainingen die ingaan op ICT & Gezondheidsrecht:
Contracteren in de zorg: algemeen
Medische gegevens: medisch dossier gerelateerd
Medische gegevens: buiten het medisch dossier

Deelnemen aan alle vier de bloktrainingen? Wij bieden u graag een pakketdeal aan van slechts €716 i.p.v. €769 excl. btw. Wilt u gebruikmaken van dit pakket? Geef dit aan bij het opmerkingenveld bij het inschrijven. De bloktrainingen zijn ook los afneembaar voor €199 excl. btw.

Alle bloktrainingen sluiten aan bij de recente ontwikkelingen en behandelen praktijksituaties. Door het interactieve karakter is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Locatie:
Amsterdam
Duur:
13:00 uur - 16:30 uur
Kosten:
€199 ex btw.
Datum:
 • dinsdag 9 april 2019 13:00
Bestemd voor:
Algemeen publiek

Na deze training kan de deelnemer onder andere:

 • Werken met de relevante wet- en regelgeving bij de IT-systemen in de zorg
 • Kennismaken met de nieuwe wetgeving over medische hulpmiddelen.

Trainers

Itte Overing werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en is manager van het cloudteam. Zij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloud computing.

Zij heeft zich hierbij gespecialiseerd in de continuïteit van bedrijf én dienst, de specifieke juridische uitdagingen van zorginstellingen in de cloud en “notice and takedown”.

Sari Jansen werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht. Zij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloudcomputing. Ze is gespecialiseerd in de specifieke juridische uitdagingen van zorginstellingen in de cloud. In dit kader houdt zij zich ook bezig met complexe vraagstukken op het gebied van privacy.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze training?

Mail of bel dan met onze opleidingscoördinator via: academy@ictrecht.nl of 020 663 1941.

Inschrijfformulier bloktraining ICT & Gezondheidsrecht

 • Prijs: € 199,00
 • Prijs: € 0,00
 • € 0,00
 • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!
 • Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u tevens akkoord met de algemene voorwaarden van ICTRecht B.V.

  Uw persoonsgegevens verwerken wij conform de privacyverklaring.

  Let op! De parkeertarieven bij de trainingslocatie zijn erg hoog. Wij raden u aan om te reizen met het openbaar vervoer. Mocht u toch liever met eigen vervoer komen, bieden wij u graag 20% korting aan op uw parkeerkosten.