ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Cloud en software: software en cloud (voor juridische professionals)

Een doeltreffende ICT-jurist is in staat om mee te denken met zijn opdrachtgever. Hij of zij kan op het niveau van de onderneming van de leverancier en de afnemer meedenken en ondersteunen bij het maken van de (juridische) risico-afweging. Daartoe moet de jurist bekend zijn met de risico’s en belangen van de leverancier en de afnemer.

Deze training is onderdeel van de specialisatieopleiding ICT-jurist niveau senior adviseur.

Locatie:
Amsterdam
Duur:
13:00-17.00
Kosten:
€ 349,- ex. btw.
Datum:
  • donderdag 11 oktober 2018 13:00

Trainers

Itte Overing is sinds augustus 2010 juridisch adviseur bij ICTRecht en manager van het cloudteam. Zij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloud computing.

Zij heeft zich hierbij gespecialiseerd in de continuïteit van bedrijf én dienst, de specifieke juridische uitdagingen van zorginstellingen in de cloud en “notice and takedown”.

Bram de Vos werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht. Hij adviseert en ondersteunt voornamelijk cloud- en hostingdienstverleners, onder andere over vraagstukken op het gebied van financieel recht, intellectuele eigendom, privacy en telecommunicatie. Daarnaast heeft Bram ervaring met het opstellen en beoordelen van ICT-overeenkomsten en het uitonderhandelen daarvan.

Programma

Dagdeeltraining 3 uur (excl. ontvangst en pauze) Na deze training kan de adviseur:

- Meedenken met de leverancier over het juiste verdienmodel
- De risico’s, bottlenecks en belangen van de gebruiker en de leverancier van de *aaS-dienst benoemen en beargumenteren
- Een en ander verwerken in de algemene voorwaarden dan wel het contract ten behoeve van de *aaS-dienst

Blijf op de hoogte

Komt de datum niet uit? Op zoek naar een ander onderwerp? Met onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aankomende webinars en trainingen waar u PO-punten mee kunt halen.


De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

Trainingen

  • Prijs: € 349,00
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00
  • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!
  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het afhandelen van uw aanvraag. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.