Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Adviseren: complex advies (optioneel)

Adviseren: complex advies (optioneel)

Veel ICT-cases kenmerken zich door een grote mate van technische en juridische complexiteit. Een ICT-jurist moet in staat zijn hier helder en gestructureerd over te adviseren. Daartoe moet hij of zij in staat zijn om de techniek te analyseren en met gebruik van helder taalgebruik de juridische implicaties daarvan te formuleren voor de klant. Ook moet de ICT-jurist creatief zijn en alternatieve oplossingen aandragen.

Locatie:
Amsterdam
Duur:
12:30 uur - 14:45 uur
Kosten:
Onderdeel van opleidingsprijs
Bestemd voor:
Juridische professionals

Na deze training kunt u:

  • Een complexe casus ordenen en op hoofdlijnen juridisch duiden
  • Per onderdeel van de casus adviseren over te nemen maatregelen, zoals opstellen van documenten of het anders inrichten van de ICT-oplossing om te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving of het meedenken over een verdienmodel, zodat dit wel binnen wet- en regelgeving past
ORDE_PO_2

Trainers

Sten Demon werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en maakt onderdeel uit van ICTRecht Detachering. Als inhouse IT-jurist bij opdrachtgevers houdt Sten zich vooral bezig met het opstellen van contracten, het adviseren over complexe juridische vraagstukken en het verzorgen van compliance. De kennis die Sten heeft opgedaan in de praktijk deelt hij graag met zijn collega’s. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen, het begeleiden van startende IT-juristen en het evalueren van opdrachten met opdrachtgevers.

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze training?

Mail of bel dan met onze opleidingscoördinator via: academy@ictrecht.nl of 020 663 1941.

Informatie aanvragen over de opleiding ICT-jurist

Stel uw vragen, vraag informatie aan over de opleiding ICT-jurist of laat uw telefoonnummer achter als u graag telefonisch geïnformeerd wil worden.
  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.