ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Contracteren: aanbesteden van ICT (optioneel)

In deze training bespreken we de basis van het inkopen en aanbesteden van ICT en (online) diensten bij de overheid. We bespreken aan de hand van praktijksituaties de belangrijkste procedures, de meest voorkomende valkuilen en de door de overheid gehanteerde algemene inkoopvoorwaarden als ARBIT en GIBIT.

Deze training is onderdeel van de specialisatieopleiding ICT-jurist niveau senior adviseur.

Locatie:
Amsterdam of via on-demand webinar
Duur:
13:00-17:00
Kosten:
€ 349,- ex. btw.
Datum:
  • donderdag 1 november 2018 13:00

Trainers

mr. dr. Mathieu Paapst is ICT-jurist en bestuurskundige, en is directeur van ICTRecht Noord-Nederland. In januari 2013 promoveerde hij op een bestuurskundig onderzoek naar de doorw­erking van open ICT-beleid (open source en open standaarden) binnen de aanbestedingspraktijk. Mathieu is lid van The International Association of Privacy Professionals (IAPP) en is Certified Information Privacy Manager (CIPM).

 

Programma

In deze training bespreken we de beginselen van het inkopen en aanbesteden van ICT en (online) diensten bij de overheid. We bespreken aan de hand van praktijksituaties de belangrijkste procedures, de meest voorkomende valkuilen, de door de overheid gehanteerde algemene inkoopvoorwaarden als ARBIT en GIBIT, de vereisten inzake beveiliging en privacy, en we laten zien hoe een geïnteresseerde leverancier de uitvraag door het stellen van juiste vragen positief kan beïnvloeden, en uw kans om de aanbesteding te winnen kan vergroten.
13.00-17.00 Module 1: Inleiding inkopen en aanbesteden
Module 2: Algemene voorwaarden (ARBIT, GIBIT, Nederland ICT)
Module 3: Praktijksituaties, rechterlijke uitspraken en klachtenprocedures

Blijf op de hoogte

Komt de datum niet uit? Op zoek naar een ander onderwerp? Met onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aankomende webinars en trainingen waar u PO-punten mee kunt halen.


De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

Trainingen

  • Prijs: € 349,00
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00
  • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!
  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het afhandelen van uw aanvraag. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.