ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Trainingen / Aanbesteden van ICT

In deze training bespreken we de basis van het inkopen en aanbesteden van ICT en (online) diensten bij de overheid. We bespreken aan de hand van praktijksituaties de belangrijkste procedures, de meest voorkomende valkuilen en de door de overheid gehanteerde algemene inkoopvoorwaarden als ARBIT en GIBIT.

Deze training is ook volledig op maat incompany af te nemen.

Locatie:
Mediacentrale, Groningen
Duur:
12:00-17:00
Kosten:
€ 499,- ex. btw.
Datum:
  • dinsdag 25 september 2018 13:00

Trainers

mr. dr. Mathieu Paapst is ICT-jurist, bestuurskundige en vestigingsdirecteur van ICTRecht Groningen. In januari 2013 promoveerde hij op bestuurskundig onderzoek naar de doorw­erking van open ICT-beleid (open source en standaarden) binnen de aanbestedingspraktijk. Mathieu is lid van The International Association of Privacy Professionals (IAPP) en is Certified Information Privacy Manager (CIPM).

Mr. Jessica Hof is werkzaam als juridisch adviseur bij ICTRecht in de Groningse Mediacentrale. Jessica heeft gewerkt als onderzoeker en docent aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in het bezit van twee masters, namelijk de master Recht & ICT en de master Nederlands recht (privaatrecht).

Programma

In deze training bespreken we de beginselen van het inkopen en aanbesteden van ICT en (online) diensten bij de overheid. We bespreken aan de hand van praktijksituaties de belangrijkste procedures, de meest voorkomende valkuilen, de door de overheid gehanteerde algemene inkoopvoorwaarden als ARBIT en GIBIT, de vereisten inzake beveiliging en privacy, en we laten zien hoe een geïnteresseerde leverancier de uitvraag door het stellen van juiste vragen positief kan beïnvloeden, en uw kans om de aanbesteding te winnen kan vergroten.
12.00 Deuren open
12.30 Inlooplunch
13.00 Module 1: Inleiding inkopen en aanbesteden
Module 2: Algemene voorwaarden (ARBIT, GIBIT, Nederland ICT)
Module 3: Praktijksituaties, rechterlijke uitspraken en klachtenprocedures
17.00 Einde training
17.15- 18.00 Borrel

Blijf op de hoogte

Komt de datum niet uit? Op zoek naar een ander onderwerp? Met onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aankomende webinars en trainingen waar u PO-punten mee kunt halen.


De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

Trainingen

  • Prijs: € 499,00
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00
  • Indien u een kortingscode heeft, vul deze dan hier in. Als student wil je misschien van onze studentenregeling profiteren!