Reeleezee

reeleezee1

Reeleezee (spreek uit Real Easy) maakt administratieve software die ondernemers via Internet als een abonnement kunnen afnemen. Voor een vaste prijs per maand kan worden gewerkt met financiële software die écht gemakkelijker is dan de oudere software van andere aanbieders. Een abonnement kan via internet worden afgesloten en daarna kan binnen een paar minuten worden begonnen met boekhouden of factureren.

Om er zeker van te zijn dat er op, een voor de Nederlandse wet, juiste manier een abonnement wordt afgesloten en dat de klant precies weet waarvoor hij een abonnement afsluit hebben we contact gezocht met ICTRecht. Steven Ras heeft ons geadviseerd en begeleid in het aanpassen van de abonnementen sectie van de website. Het resultaat is een voor de klant veel duidelijker proces dat voldoet aan de huidige eisen.

Inmiddels wordt regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van ICTRecht voor verschillende toepassingen. Belangrijke ontwikkelingen waarvoor Reeleezee, ondersteund door ICTRecht, een écht gebruikersvriendelijke en juridisch juiste toepassing voor ontwikkelt zijn o.a. elektronisch factureren, het gebruik van digitale handtekeningen en elektronische belastingaangiften door intermediairs.

ICTRecht is voor Reeleezee een uitstekende partner, omdat men actuele kennis bezit en onderhoudt over de juridische aspecten van zakelijk gebruik van internet en in staat is om op een flexibele en snelle wijze samen te werken.