Isatis

isatis

Isatis werkt dagelijks met 55 hoogopgeleide collega’s aan uiteenlopende projecten voor zowel externe klanten als de bedrijven waarin we participeren. Wij noemen onszelf full service software ontwikkelaar omdat onze projecten meestal uit meer disciplines bestaan dan alleen software ontwikkeling; of het nu gaat om interaction design, online marketing, design of software development de kennis en expertise is intern aanwezig!

Wij werken sinds kort met ICTRecht en dat blijkt een ware verademing te zijn. Waar we voorheen enorm opzagen tegen het (laten) opstellen van algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten en andersoortige juridische documenten is dat met behulp van ICTRecht zeer eenvoudig geworden.

ICTRecht biedt ons snelle, kundige en kritische ondersteuning waardoor wij sneller kunnen schakelen en niet meer afgeleid worden door zaken die je het liefst aan een professional overlaat. Daarnaast is Arnoud erg prettig in de omgang en dat maakt het werken met ICTRecht nog prettiger. Ik kan het iedereen aanbevelen!