Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Tarieven

ICTRecht staat voor deskundig en praktisch advies voor een passend prijs. Wij werken het liefst met vaste prijzen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven.

Prijzen voor documenten

De meeste van onze documenten en andere diensten bieden wij tegen vaste prijzen. Vaste prijzen zijn bij ons echt vast, dus inclusief revisies.

  • Zelf maken. U kunt deze via een generator zelf maken. Prijzen liggen dan tussen € 45 en € 199. Voor een kleine meerprijs voeren wij dan een quickscan uit of voegen wij maatwerkclausules toe.
  • Laten maken. Wij kunnen de meeste documenten voor u maken tegen een vaste prijs.

Uurtarieven

Wanneer wij op uurbasis werken, gelden de volgende tarieven:

*Van spoed is sprake wanneer u een korte deadline heeft die per se gehaald moet worden. Onze adviseurs melden u vooraf wanneer hiervan sprake zou zijn.

Wie Tarief Spoedtarief
Medewerker €270 €324 (+20%)
Partner €300 €360 (+20%)
Octrooiwerk €370 €481 (+30%)

Genoemde tarieven zijn excl. btw.

Knipkaarten

Wanneer u verwacht een groter aantal uren nodig te hebben, kunt u een knipkaart afnemen. U betaalt deze vooraf en ontvangt een korting op basis van het aantal ingekochte uren. Knipkaarten zijn 12 maanden geldig tenzij anders afgesproken.

*Bij spoedwerk binnen een knipkaart wordt 20% extra tijd geschreven. U hoort vooraf of een opdracht onder spoedtarief valt.

AANTAL UREN UURPRIJS MEDEWERKER UURPRIJS PARTNER
20 - 39 €260 €280
40 - 59 €250 €270
60 of meer €240 €260

Genoemde tarieven zijn excl. btw.

ICTRECHT SERVICE LEVELS

Als klant van ICTRecht bent u verzekerd van hoogwaardige juridische dienstverlening. Wij zien ons graag als uw juridische partner die meedenkt met uw onderneming en een proactieve bijdrage levert aan uw bedrijfsvoering. Hierin willen wij verder gaan dan u nu al gewend bent. Om onze langdurige samenwerking vorm te geven bieden wij u extra service in de vorm van een inventarisatie, in-house juristen en specialistische privacy-kennis.

Hoeveel service u krijgt hangt af van het service niveau dat u kiest. Als afnemer van het ‘plus’ service level heeft u recht op het ‘at your service’ pakket en doen wij een inventarisatie. Wilt u nog meer service en voor een vast bedrag per maand ons als huisjurist op afstand gebruiken? Kies dan het premium pakket! Bent u toe aan een vaste jurist op locatie met de continuïteit van het gehele ICTRecht team? Dan is het “corporate” pakket uw juiste service level.

SERVICE LEVEL PLUS PREMIUM CORPORATE
At your service
Juridische inventarisatie
Opstellen van overeenkomsten en adviezen
Contractonderhandelingen
In-house training (jaarlijks)
In-house jurist (wekelijks)
Functionaris Gegevensbescherming
Abonnementsvorm Jaarabonnement Per kwartaal opzegbaar Maandelijks opzegbaar
Maandelijkse kosten €850,- €1.850,- €4.650,-

Genoemde tarieven zijn excl. btw.

Documenten genereren

ICTRecht heeft op basis van haar ruim tien jaar ervaring met juridische documenten tools ontwikkeld waarmee u als ondernemer zelf in staat bent om juridische documenten te maken. Voor deze generatoren is in 2017 een totaal een nieuwe juridische dienst gelanceerd: JuriDox.nl. Eenvoudig, transparant, snel en tegen een gunstige prijs zelf documenten genereren.