Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Opleiding senior privacy jurist

Opleiding senior privacy jurist

Wilt u grondige kennis en skills verwerven op het gebied van privacy en recht, met bijzondere aandacht voor ICT-diensten en software? ICTRecht Academy biedt u een praktische opleiding tot senior privacy jurist.

NIEUWE OPLEIDINGSRONDE IN SEPTEMBER

 

SPECIALISEER U TOT SENIOR PRIVACY JURIST

In 6 maanden doet u gespecialiseerde kennis op over privacy en persoonsgegevens en de vertaling naar praktisch juridisch advies over de impact van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

VOOR WIE? 

De opleiding is toegankelijk voor WO-juristen die zich willen specialiseren in het privacyrecht en al enkele jaren ervaring als praktijkjurist hebben. De opleiding is een deelopleiding binnen de specialisatieopleiding tot ICT-jurist van ICTRecht Academy.

IAPP-ERKEND

Door de IAPP is ICTRecht erkend als official CPE Provider. Dat geeft u de mogelijkheid om CPE punten te verdienen, die privacy professionals nodig hebben om hun IAPP certificeringen (zoals CIPP/E) te behouden. Klik hier om te lezen hoe u de CPE punten kunt toevoegen aan uw IAPP account.

Opleiding in het kort

 • Opleidingsduur van 6 maanden, start september 2019
 • Geaccrediteerd opleidingsinstituut door de Nederlandse Orde van Advocaten
 • Te behalen PO-punten: 36
 • Locatie: Amsterdam
 • 7 verplichte contactdagen (2 hele dagen, 5 halve dagen)
 • 2 optionele contactdagen (halve dagen)
 • 2 verplichte webinars
 • Prijs: € 2.639,- excl. btw (incl. alle benodigde literatuur)

Aandachtsgebieden

Het programma is afgestemd op de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy, waarbij IT en recht als rode draag fungeert en technische kennis een noodzaak is. Deze trends binnen het praktijkgebied vertalen zich naar de volgende thema’s binnen de opleiding:

 • Privacy en persoonsgegevens
 • IT en Recht
 • Technologie
 • Legal Tech

Invulling en voorwaarden

Trainingen worden aangeboden in drie vormen: bloktrainingen (2 uur), dagdeeltrainingen (4 uur) en dagtrainingen (6 uur, plus lunch). Blok- en dagdeeltrainingen zijn desgewenst ook als webinar te volgen in eigen tijd. Alle trainingen vinden plaats in Amsterdam. Het trainingsprogramma bevat daarnaast optionele trainingen die naar keuze kunnen worden toegevoegd en twee webinars die voor de eerste trainingsdag bekeken dienen te worden.

Deelnemers ontvangen een uitgebreid boekenpakket plus readers met relevante juridische artikelen, waaronder De AVG: Artikelsgewijs commentaar en het Handboek AVG Compliance in de praktijk. Daarnaast is er voor deelnemers een e-learning omgeving beschikbaar.

De opleiding gaat gegarandeerd door en alle data staan vast. Alleen in uitzonderlijke gevallen worden individuele trainingen verplaatst. De opleiding wordt afgesloten met een eindtoets. Het behalen van de eindtoets is een vereiste om het certificaat “senior privacy jurist” te krijgen.

Informatie aanvragen of ik wil gebeld worden • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.