Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Partners / WebshopOvername.nl

Logo WebshopOvername
WebshopOvername combineert ervaring in de e-commerce met expertise op het gebied van bedrijfsovernames. Kopers en verkopers kunnen via het platform zelf hun overname(s) regisseren of het volledige overnametraject aan WebshopOvername overlaten.

De onderneming specialiseert zich verder in webshopwaarde en ondersteunt gedurende het due diligence proces.

ICTRecht en WebshopOvername werken samen op het gebied van de contractering van overeengekomen overnames. Voor op maat gemaakte overeenkomsten die specifiek voor webshops worden opgesteld is ICTRecht de eerste keus van WebshopOvername.

Partners / WebshopOvername.nl

ICTRecht werkt graag samen met Onel als het gaat om merkenzaken, van registratie tot inbreuk. Onel reageert snel en flexibel en is daarmee een goede partner voor ICTRecht.

- Onel trademarks

Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Louise Dancet is master in de rechten. Haar loopbaan startte zij als advocaat-stagiair in 2005, waarbij ze zich vooral toelegde op contractenrecht. Aan de Balie te Brussel deed Louise vijf jaar pleitervaring op, waarna ze verhuisde naar Amsterdam. Daar volgde Louise de ADR opleiding tot Legal Mediator.

- Unfold conflicts