Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Partners / Patentwerk

ICTRecht werkt samen met Patentwerk bij alle octrooiwerkzaamheden.

Patentwerk B.V. is een internationaal opererend Nederlands octrooibureau met zowel Nederlandse als buitenlandse opdrachtgevers, waaronder meerdere beursgenoteerde ondernemingen. De interne organisatie werkt met een kwaliteitmanagementsysteem dat voldoet aan de ISO 9001 normering.

 

ICTRecht werkt samen met Patentwerk bij alle octrooiwerkzaamheden. Patentwerk verzorgt de indiening en aanverwante formaliteiten. Zo is de kwaliteit daarvan maximaal gewaarborgd en kan ICTRecht focussen op de inhoud.

Partners / Patentwerk

ICTRecht werkt graag samen met Onel als het gaat om merkenzaken, van registratie tot inbreuk. Onel reageert snel en flexibel en is daarmee een goede partner voor ICTRecht.

- Onel trademarks

Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Louise Dancet is master in de rechten. Haar loopbaan startte zij als advocaat-stagiair in 2005, waarbij ze zich vooral toelegde op contractenrecht. Aan de Balie te Brussel deed Louise vijf jaar pleitervaring op, waarna ze verhuisde naar Amsterdam. Daar volgde Louise de ADR opleiding tot Legal Mediator.

- Unfold conflicts