Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Partners / myShop

Met myShop kunt u snel en gemakkelijk een eigen webwinkel opzetten waarmee bezoekers producten kunnen raadplegen en bestellen.

Een webwinkel van myShop is gebruiksvriendelijk, heeft geen lay-out beperkingen en heeft geen beperkingen in het tonen en opzoeken van gegevens. U kunt myShop tevens makkelijk integreren in een bestaande site.

 

U kunt als myShop-klant bij ICTRecht onder andere terecht voor het laten opstellen van algemene voorwaarden en het scannen van uw website op juridische gebreken. U ontvangt dan een aantrekkelijke korting.

Partners / myShop

Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Louise Dancet is master in de rechten. Haar loopbaan startte zij als advocaat-stagiair in 2005, waarbij ze zich vooral toelegde op contractenrecht. Aan de Balie te Brussel deed Louise vijf jaar pleitervaring op, waarna ze verhuisde naar Amsterdam. Daar volgde Louise de ADR opleiding tot Legal Mediator.

- Unfold conflicts

ICTRecht werkt graag samen met Onel als het gaat om merkenzaken, van registratie tot inbreuk. Onel reageert snel en flexibel en is daarmee een goede partner voor ICTRecht.

- Onel trademarks