Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Partners / License Partners

License Partners is gespecialiseerd in de overdracht van gebruikte Microsoft® software licenties (Open Licenties (OLP) / Volume Licenses).

Alle in- en verkoopoverdrachten worden volledig in overeenstemming met de daarvoor geldende Europese richtlijnen uitgevoerd. ICTRecht werkt samen met License Partners bij het juridische traject rond overdracht van deze licenties en is beschikbaar voor second opinions wanneer leveranciers of klanten van License Partners hierover vragen hebben.

Partners / License Partners

Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Louise Dancet is master in de rechten. Haar loopbaan startte zij als advocaat-stagiair in 2005, waarbij ze zich vooral toelegde op contractenrecht. Aan de Balie te Brussel deed Louise vijf jaar pleitervaring op, waarna ze verhuisde naar Amsterdam. Daar volgde Louise de ADR opleiding tot Legal Mediator.

- Unfold conflicts

ICTRecht werkt graag samen met Onel als het gaat om merkenzaken, van registratie tot inbreuk. Onel reageert snel en flexibel en is daarmee een goede partner voor ICTRecht.

- Onel trademarks