Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Partners / Lexxyn Groep

   

De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De partners leveren proces-ondersteunende producten en diensten op het vlak van kantoorautomatisering, cloud computing, digitale spraakverwerking, documentmanagement, webdiensten en portals en telecommunicatie. Ook bieden zij speciaal voor advocaten, notarissen en deurwaarders ontwikkelde software. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor de juridische sector. Bij de Lexxyn Groep vinden zij één aanspreekpunt voor alle ICT producten en diensten.

Door de samenwerking met de Lexxyn Groep krijgt ICTRecht direct toegang naar de gebundelde ervaring van de Lexxyn partners en brengt ICTRecht haar klanten direct in contact met de marktleider voor ICT oplossingen voor de juridische sector. De Lexxyn partners, vrijwel allemaal exclusief actief voor de juridische sector, kennen de processen binnen de juridische sector van haver tot gort, zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en weten wat de jurist van nu nodig heeft om zorgeloos te kunnen werken. De samenwerking van ICTRecht – het juridische adviesbureau van Nederland – en de Lexxyn Groep zorgt voor unieke synergie op gebied van kennisdeling, marktkennis en actualiteit.

Partners / Lexxyn Groep

ICTRecht werkt graag samen met Onel als het gaat om merkenzaken, van registratie tot inbreuk. Onel reageert snel en flexibel en is daarmee een goede partner voor ICTRecht.

- Onel trademarks