Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Partners / Data Driven Marketing Association (DDMA)

De DDMA (Data Driven Marketing Association) is de branchevereniging voor dialoogmarketing en  heeft 300 leden variërend van War Child tot Procter & Gamble; van TNT tot Sanoma. De leden hebben met elkaar gemeen dat zij via directe en interactieve media informeren, communiceren en verkopen. Daarbij richten ze zich zowel op de consumentenmarkt als op andere bedrijven en instanties. Het DDMA bureau bestaat uit een en ambitieus team dat zorgt voor de belangenbehartiging, ledencontact, kennisdeling, evenementen en voorlichting.

DDMA logo

Partners / Data Driven Marketing Association (DDMA)

ICTRecht werkt graag samen met Onel als het gaat om merkenzaken, van registratie tot inbreuk. Onel reageert snel en flexibel en is daarmee een goede partner voor ICTRecht.

- Onel trademarks

Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Louise Dancet is master in de rechten. Haar loopbaan startte zij als advocaat-stagiair in 2005, waarbij ze zich vooral toelegde op contractenrecht. Aan de Balie te Brussel deed Louise vijf jaar pleitervaring op, waarna ze verhuisde naar Amsterdam. Daar volgde Louise de ADR opleiding tot Legal Mediator.

- Unfold conflicts