Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Partners / ContactCare

ContactCare is een zakelijke dienstverlener die zorg draagt voor klantcontact en relatiebeheer. Door de verschillende diensten die ContactCare biedt, heeft men een one-stop shopping idee weten te creëren. Voor een zeer divers scala aan bedrijven is ContactCare ondersteunend op het gebied van klantcontact en relatiebeheer.

Zij streeft ernaar zowel MKB’ers en E-tailers als Multi Channel platformen en top 500 bedrijven te faciliteren. Haar medewerkers koppelen expertise aan klantvriendelijkheid en zijn daarmee het visitekaartje voor haar klanten.

Partners / ContactCare

ICTRecht werkt graag samen met Onel als het gaat om merkenzaken, van registratie tot inbreuk. Onel reageert snel en flexibel en is daarmee een goede partner voor ICTRecht.

- Onel trademarks

Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Louise Dancet is master in de rechten. Haar loopbaan startte zij als advocaat-stagiair in 2005, waarbij ze zich vooral toelegde op contractenrecht. Aan de Balie te Brussel deed Louise vijf jaar pleitervaring op, waarna ze verhuisde naar Amsterdam. Daar volgde Louise de ADR opleiding tot Legal Mediator.

- Unfold conflicts