Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Partners / BRight Advocaten

BRight Advocaten is een vernieuwend advocatenkantoor. Het kantoor is opgericht op 1 april 2011 door Neeltje Beens en Nanda Ruyters, nadat zij jarenlang ervaring hebben opgedaan bij grote advocatenkantoren en in het bedrijfsleven. Er werken momenteel 4 juristen. BRight is niet alleen deskundig, maar vooral ook praktisch, ondernemend en vooraf duidelijk over de kosten, bijvoorbeeld door vaste prijsafspraken te maken. BRight is gespecialiseerd in intellectueel eigendom, ICT-conflicten, privacy en mededingingsrecht.

ICTRecht werkt samen met BRight Advocaten in die gevallen waarin onze klanten een gespecialiseerde advocaat nodig hebben. Bijvoorbeeld als er geprocedeerd moet worden bij de rechter of als er contracten op intellectueel-eigendomsgebied nodig zijn die buiten het vakgebied van de ICT vallen.

Partners / BRight Advocaten

ICTRecht werkt graag samen met Onel als het gaat om merkenzaken, van registratie tot inbreuk. Onel reageert snel en flexibel en is daarmee een goede partner voor ICTRecht.

- Onel trademarks

Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Blijkt mediation een geschikte route, dan verwijst ICTRecht door naar Louise Dancet. Louise Dancet is master in de rechten. Haar loopbaan startte zij als advocaat-stagiair in 2005, waarbij ze zich vooral toelegde op contractenrecht. Aan de Balie te Brussel deed Louise vijf jaar pleitervaring op, waarna ze verhuisde naar Amsterdam. Daar volgde Louise de ADR opleiding tot Legal Mediator.

- Unfold conflicts