Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Over ICTRecht / ICTRecht in de praktijk

ICTRecht in de praktijk

Ons tijdschrift ICTRecht in de praktijk informeert de bedrijfsjurist en andere juridische professionals over de laatste relevante ontwikkelingen rond ICT en recht. Elk kwartaal ontvangt u vakartikelen, overzichten van rechtspraak en wetgeving en andere direct toepasbare informatie. U kunt het tijdschrift op papier of elektronisch (pdf) ontvangen.

Abonneer u nu!

Het tijdschrift verschijnt vier maal per jaar. Een jaarabonnement (papieren editie) kost slechts € 135 ex btw. Het tijdschrift liever elektronisch (via pdf) ontvangen? Dan betaalt u voor een jaarabonnement € 67,50 ex btw.

Tijdschrift

Abonneren op ICTRecht in de praktijk
  • Algemene voorwaarden kunt u vinden op https://ictrecht.nl/av/.

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het afhandelen van uw aanvraag. Lees de privacyverklaring voor meer informatie. Een jaarabonnement op het tijdschrift (papieren editie) kost € 135 ex btw. Voor de digitale editie van het jaarabonnement betaalt u € 67,50 ex btw. Dit bedrag dient vooraf en per jaar te worden voldaan.

Download hieronder voorgaande edities van ICTRecht in de praktijk:

> Editie 3, 2018

 

 

 

 

Wie dacht dat hij het na 25 mei rustiger zou krijgen op privacygebied, komt bedrogen uit, want wat moet er precies in een verwerkersovereenkomst en hoe zit het nu met cookietoestemming onder de AVG? In dit nummer leest u er alles over. Daarnaast is sinds kort ook de Wet bescherming bedrijfsgeheimen van kracht. Wij nemen u mee in de nieuwe regels.

> Editie 2, 2018

 

 

 

 

Op 25 mei 2018 is het eindelijk zo ver: de AVG wordt van kracht. Gezien het belang van de AVG konden wij niet anders dan een special uitgeven. Het hoofdartikel in deze editie laat zien wat de belangrijkste wijzigingen zijn. Ook in deze editie een overzicht van wat de Uitvoeringswet met zich meebrengt, en wat we kunnen verwachten van de e-Privacy Verordening.

> Editie 1, 2018

 

 

 

 

Dit wordt voor juristen een bijzonder jaar, want de AVG wordt van kracht. Dit levert vele nieuwe regels en vragen op. Deze editie gaan we in op: biometrie, patiëntgegevens en studenten die worden geanalyseerd. Arend-Jan blikt in zijn jaaroverzicht terug op twaalf enerverende maanden Coinrecht. Nog nieuwer is kunstmatige intelligentie: NDA Lynn analyseert automatisch uw geheimhoudingscontract en vertelt of u kunt tekenen.

> Editie 4, 2017

 

 

 

 

Steeds meer apps kunnen medische adviezen of hulp bieden. Wat mag er met medische apps? Lees erover in het hoofdartikel van deze editie. Ook wordt privacy en de omgang met persoonsgegevens steeds belangrijker. Wat mag er nog? Deze kwesties laten het belang van een ICT-jurist in de praktijk zien. Vandaar dat wij dit nummer afsluiten met onze opleiding tot ICT-jurist: de ICTRecht Academy!

> Editie 3, 2017

 

 

 

 

Het is nog maar minder dan een jaar: de Algemene Verordening Gegevensbescherming komt eraan! Wilt u weten wat er écht verandert? In deze editie zetten wij de belangrijkste punten in heldere taal op een rij. Naast privacy wordt er in deze editie gesproken over netneutraliteit, de opkomst van cryptovaluata zoals Bitcoin en de SIB kennisvoucher.

> Editie 2, 2017

 

 

 

 

Ons magazine heeft een nieuw jasje gekregen! In deze editie: gaat u met freelancers werken? Bram vertelt u alles over de juridische valkuilen. U wordt bijgepraat over de nieuwe e-privacywet en cookiewet. Daarnaast komt er een nieuwe privacywet aan en ook zal de Richtlijn pakketreizen het nodige met zich meebrengen.

> Editie 1, 2017
> Editie 3, 2016
> Editie 2, 2016
> Editie 1, 2016
> Editie 4, 2015
> Editie 3, 2015
> Editie 2, 2015
> Editie 1, 2015