Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Over ICTRecht / ICTRecht Groningen

ICTRecht Groningen

ICTRecht heeft 29 september 2016 haar tweede vestiging geopend. Het kantoor is ondergebracht in bedrijfsverzamelgebouw ‘de Mediacentrale‘ te Groningen en staat onder leiding van directeur en mede-eigenaar Mathieu Paapst.

In Groningen ligt het zwaartepunt op privacyrecht, webwinkelrecht, escrow en continuïteit, blockchain en recht, overheids- en aanbestedingsrecht, geschillen en mediation.

 

ICTRecht Noord-Nederland B.V.

Helperpark 272-4
9723 ZA GRONINGEN
050 209 34 99

Route

Een routebeschrijving is beschikbaar via Google Maps.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van de Mediacentrale. Bovendien zitten we tegenover NS Station Europapark.

Vragen

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend advies of een offerte aanvragen bij ICTRecht Groningen. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden. Neem voor spoedvragen telefonisch contact met ons op.

Bent u als particulier op zoek naar gratis rechtshulp, dan adviseren wij u contact op te nemen met de IT-Rechtswinkel, een initiatief  van Groningse studenten IT-recht, De Rijksuniversiteit Groningen, en ICTRecht Noord-Nederland BV.

Neem contact op  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.