ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Onze opleidingsafdeling

Onze opleidingsafdeling

Kennismanager

Arnoud Engelfriet, partner bij ICTRecht, is initiatiefnemer en eindverantwoordelijk voor de cursussen. Arnoud geeft sturing aan de juristen en docenten bij het samenstellen van de inhoud van de cursussen.

Opleidingscoördinator

Onze opleidingscoördinator Charlotte Amson is het aanspreekpunt van de opleidingsafdeling. Charlotte is verantwoordelijk voor de organisatie en voorbereiding van de cursussen. In nauwe samenwerking met de kennismanager, de docenten, de office, de adviescommissie en de marketing- en communicatieafdeling bewaakt zij de inhoud en het proces van de opleidingen in het kader van vakbekwaamheid. Ook evalueert zij de trainingen en stuurt zij aan op verbetering waar nodig.

Onze docenten

ICTRecht telt 20 academisch opgeleide juristen. Zij zijn ieder in het bezit van een juridisch masterdiploma, afgegeven door een erkende academische opleidingsinstelling. Daarbij is elke jurist gespecialiseerd in bepaalde branches van het ICT- en internetrecht. Iedere cursus wordt gegeven door één of meerdere academisch opgeleide juristen. In samenspraak met de kennismanager en de klant komen onze docenten de inhoud van de cursussen overeen.

Marketing en communicatie

Coen Koppen is verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie en (online) marketing aangaande het cursusaanbod.

Adviescommissie

De adviescommissie van ICTRecht is een extern adviesorgaan, bestaande uit de volgende gerenommeerde advocaten: Hendrik Struik, Rocco Mulder en Lex Bruinhof. De adviescommissie en de kennismanager evalueren het cursusaanbod. Tevens wordt de adviescommissie geraadpleegd voor de inhoud van het cursusaanbod en onafhankelijk advies hieromtrent.

Adviescommissie - Hendrik Struik - CMS Derks Star Busmann

Hendrik Struik is advocaat binnen praktijkgroep IE/TMT van CMS Derks Star Busmann. Met meer dan 25 jaar ervaring in IT en Intellectueel Eigendomsrecht en als coauteur van het eerste handboek over Softwarerecht is Hendrik Struik een van de meest vooraanstaande IT advocaten van Nederland.

Hendrik Struik

Adviescommissie - Rocco Mulder - Pot Jonker Advocaten

Rocco Mulder is advocaat en curator sinds 1987 en voornamelijk actief op het gebied van het insolventierecht. Hij is partner bij Pot Jonker Advocaten te Haarlem. Rocco werd in meer dan 250 insolventies door de Rechtbanken in Nederland aangesteld tot curator en /of bewindvoerder.

Rocco Mulder

Adviescommissie - Lex Bruinhof - Wieringa Advocaten

Lex Bruinhof is advocaat bij Wieringa Advocaten te Amsterdam. Lex is daarnaast voor één dag per week verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij in kunst-, cultuur- en informatieopleidingen onder andere auteursrecht en informatierecht doceert.

Lex Bruinhof