ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

ONZE MENSEN / Profiel Daan Kramer

Daan Kramer

Juridisch adviseur & Manager Detachering

Daan Kramer is sinds januari 2012 juridisch adviseur bij ICTRecht. Daarvoor liep hij al enkele maanden stage bij ICTRecht, waarna hij de master IT, internet en recht aan de Vrije Universiteit met succes behaalde.

Bij ICTRecht is Daan als Manager Detachering aanspreekpunt voor bedrijven die in-house of op afstand juridische ondersteuning nodig hebben. Daarvoor begeleidt hij onze gedetacheerde juristen, schakelt met klanten en zorgt dat de kwaliteit van de juridische dienstverlening hoog blijft.

Daan heeft expertise in de juridische aspecten van online kansspelen, games en domeinnamen. Van de nieuwe Wet op de kansspelen, merk- en/of handelsnaam gebruik in domeinnamen tot het opstellen van overeenkomsten voor bedrijven in de gaming-sector.

Tijdens zijn studie werkte hij in de onderneming van zijn vader waar zijn interesse gewekt werd voor de verschillende juridische vraagstukken waar een onderneming mee te maken krijgt, zoals bijvoorbeeld het sluiten van elektronische overeenkomsten. Zijn scriptie schreef hij over de de reikwijdte van het recht op privacy van werknemers ten aanzien van hun internetgebruik.

Onze andere mensen