Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

ONZE MENSEN / Profiel Cas Mevissen

Cas Mevissen

Juridisch adviseur

Cas Mevissen is juridisch adviseur bij ons internationale label Legal ICT in Brussel. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen van en adviseren over ICT contracten en het geven van advies op gebied van privacy.

Nadat hij zijn bachelor Law aan Utrecht Law College (law Honours programme aan de Universiteit van Utrecht) had behaald, heeft Cas stage gelopen bij ICTRecht en bij een groot internationaal advocatenkantoor.

Tijdens zijn studie was Cas actief als maatschappelijk vrijwilliger, hij gaf juridische en administratieve hulp aan mensen die hiervoor in aanmerking kwamen. In het derde jaar van zijn Bachelor heeft Cas een semester rechten gevolgd aan de Universiteit van Auckland in Nieuw-Zeeland. Hij zat ook in een commissie van een grote Europese studentenvereniging en werkte bij een juridisch adviesbureau in Amsterdam. Zijn bachelor scriptie ging over privacybescherming met betrekking tot de grote verzameling gegevens van Europese burgers door de Amerikaanse inlichtingendiensten.

Onze andere mensen