ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

ONZE MENSEN / Profiel Britta Wesseling

Britta Wesseling

Juridisch adviseur

Britta Wesseling werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E). Binnen ICTRecht houdt Britta zich onder andere bezig met juridische vraagstukken rondom privacy. Daarnaast adviseert zij bij het opstellen en reviewen van uiteenlopende ICT-contracten en bij onderhandelingen daarover.

Britta maakt deel uit van ICTRecht Detachering. Zij is in staat om klanten inhouse te ondersteunen, bijvoorbeeld als privacy officer of bij compliance trajecten.

Haar rechtenstudie heeft Britta gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en aan Stellenbosch University. In 2010 heeft zij de masters Internationaal en Europees Recht en Privaatrecht afgerond. Daarna is Britta werkzaam geweest als jurist en advocaat. In deze functies heeft zij veel verschillende zaken behandeld, met name op het gebied van contracten- en ondernemingsrecht.

Met haar brede ervaring is Britta in staat om met ondernemers mee te denken en om hen van een duidelijk en praktisch advies te voorzien.

Onze andere mensen