Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

ONZE MENSEN / Profiel André Kamps

André Kamps

Juridisch adviseur - ICTRecht Groningen

Mr. André Kamps is werkzaam als juridisch adviseur bij ICTRecht Groningen. Hij heeft sinds 2005 ervaring als ICT-jurist op het gebied van intellectueel eigendom, IT-contracten, privacy, escrow en continuïteit. Bij ICTRecht adviseert hij verschillende opdrachtgevers op dit gebied. Tevens hebben de onderwerpen Smart Industry en blockchain zijn bijzondere interesse.

André is lid van The International Association of Privacy Professionals (IAPP) en is zowel Certified Information Privacy Professional / Europe (CIPP/E) als Certified Information Privacy Manager (CIPM). Tevens heeft hij de erkenning ‘Fellow of Information Privacy’ (FIP) van de IAPP ontvangen. André is ook als juridisch adviseur en redactielid betrokken bij de Nederlandse Organisatie van Accountants en Accountantskantoren (Novak), waar hij onder meer accountants via de helpdesk van Novak adviseert over de Algemene verordening gegevensbescherming.

Verder is André namens ICTRecht “Smart Industry Ambassadeur”, wat inhoudt dat hij zijn juridische kennis deelt met dit landelijke netwerk van industriële partijen, die een digitaliseringstransformatie (willen) ondergaan.

 

Onze andere mensen