Nieuwsbrief

Juridisch adviesbureau ICTRecht biedt klanten en relaties een maandelijkse nieuwsbrief over actuele onderwerpen rond ICT-recht en internetrecht.

Nieuwsbrief

Juridisch adviesbureau ICTRecht biedt klanten, relaties en overige geïnteresseerden een maandelijkse nieuwsbrief over actuele onderwerpen rond ICT-recht en internetrecht.

Alle actuele onderwerpen rond ICT- en internetrecht

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Natuurlijk respecteert ICTRecht uw privacy. U wordt alleen toegevoegd aan de nieuwsbrief met uw expliciete toestemming. In elke nieuwsbrief staat een link om u af te melden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte van onze PO-trainingen

Wilt u specifiek op de hoogte blijven van onze door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende PO-trainingen dan kunt u zich hieronder inschrijven voor opleidingsnieuwsbrief. Dan ontvangt maandelijks een overzicht van onze aankomende PO-trainingen.

Geïnteresseerd in consumentenrecht en e-commercewetgeving?

ICTRecht certificeert al jaren de webwinkels van Thuiswinkel Waarborg op alle relevante wetgeving met betrekking tot online verkoop en consumentenrecht. Wilt u alle ontwikkelingen volgen in deze markt en handige juridische tips en checklist ontvangen? Schrijf u dan in voor onze webwinkelrechtnieuwsbrief.

De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Graag verwijzen wij u naar ons privacyreglement.