Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Klanten / Reeleezee

Uitstekende partner.

Reeleezee (spreek uit Real Easy) maakt administratieve software die ondernemers via Internet als een abonnement kunnen afnemen. Voor een vaste prijs per maand kan worden gewerkt met financiële software die écht gemakkelijker is dan de oudere software van andere aanbieders. Een abonnement kan via internet worden afgesloten en daarna kan binnen een paar minuten worden begonnen met boekhouden of factureren.

Om er zeker van te zijn dat er op, een voor de Nederlandse wet, juiste manier een abonnement wordt afgesloten en dat de klant precies weet waarvoor hij een abonnement afsluit hebben we contact gezocht met ICTRecht. Steven Ras heeft ons geadviseerd en begeleid in het aanpassen van de abonnementen sectie van de website. Het resultaat is een voor de klant veel duidelijker proces dat voldoet aan de huidige eisen.

Inmiddels wordt regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van ICTRecht voor verschillende toepassingen. Belangrijke ontwikkelingen waarvoor Reeleezee, ondersteund door ICTRecht, een écht gebruikersvriendelijke en juridisch juiste toepassing voor ontwikkelt zijn o.a. elektronisch factureren, het gebruik van digitale handtekeningen en elektronische belastingaangiften door intermediairs.

Klanten / Reeleezee

‘We werken in een complex speelveld met grote en kleinere klanten en partners. Voor ons is het essentieel om onze verkoop op een juridische verantwoorde wijze in te richten’, zegt Michiel van der Veen, CEO van priv-ID, ‘We hebben gekozen om samen te werken met ICTRecht met name voor de juridische kennis op het gebied van B2B sales van high-tech software en de flexibele houding om in te spelen op onze behoeftes. Voor ons is ICTRecht een TOP partner’.

- priv-ID

De meeste juridische zaken kunnen wij zelf afhandelen, maar regelmatig duikt er een geval op waarbij een ernstige juridische kijk nodig is. Hiervoor werkt Mijndomein succesvol samen met ICTRecht. Niet alleen hebben zij ons geholpen met het verbeteren van onze algemene voorwaarden en onze notice-and-take-down procedures, maar ook fungeren zij als achtervang bij die cases die de juridische kennis van onze medewerkers te boven gaan.

Daarnaast zijn het fijne mensen om mee samen te werken. Zij combineren een gedegen kennis van juridiche internetzaken met een goed gevoel voor humor, en dat past goed bij Mijndomein.

- Mijndomein