ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Klanten / Provolve IT

Al een tijdje gebruiken we de generator voor arbeidscontracten. Onlangs heb ik een verzoek tot advies ingediend om voor een contract voor onbepaalde tijd meer te laten matchen met onze stijl en cultuur. Hiervoor nam Arnoud Engelfriet contact met ons op en wist ons precies te helpen zoals ik het voor me zag.  

Simpele taal maar toch wettelijk geldig. Toen het op de kosten aankwam gaf hij aan dat het een leuke uitdaging was. Dus kosteloos! Erg onder de indruk en wij zullen zeker vaker gebruik gaan maken van de diensten van ICTRecht!

Provolve IT helpt bedrijven groeien door het repackagen, virtualiseren, migreren en implementeren van essentiële business applicaties met de laatste systemen en methoden. Ze zijn geen typische IT nerds. Hun motto is “If you want to fly with the eagles, you shouldn’t hang with the turkeys”.

Klanten / Provolve IT

Werken met ICTRecht is werken met professionals met de juiste focus, flexibiliteit en snelheid waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat!

- BlueCielo ECM Solutions

Argeweb Amsio Groep ervaart de samenwerking met ICTRecht als zeer prettig; juristen zijn er genoeg, er zijn echter weinig partijen die ICT en dan ook nog eens ICT in combinatie met hosting zo goed begrijpen als ICTRecht. Ze helpen ons met juridische zaken en zijn een uitstekend adviesorgaan als het gaat om documenten over dienstverlening in de ICT. Denk hierbij aan algemene voorwaarden, een SLA of een mantelovereenkomst.

- Argeweb Amsio Groep