ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Klanten / Mister Tax

Ik ben enorm tevreden met de geleverde diensten van ICTRecht en ik hoop dan ook dat onze samenwerking van lange duur mag zijn!

Ik ben Mister Tax en ik help particulieren in mijn digitale kantoor met hun belastingaangifte en middelingsaanvraag met gebruikmaking van mijn eigen belastingprogramma. Hierbij heb ik niet alleen als doel om dit op een zo leuke en makkelijke manier te laten plaatsvinden, maar doe ik ook mijn uiterste best om iedere klant zo min mogelijk belasting te laten betalen. Ik mag dan wel wat kennis hebben over belastingen, maar van juridische zaken heb ik geen kaas van gegeten!

Gelukkig heeft ICTRecht dit wel! De dienstverlening is van een uiterst snel en hoog niveau! Wat ik bovendien prettig vond, is dat ICTRecht ook met je meedenkt. Vooral bij juridische zaken is deze expertise natuurlijk meer dan welkom. Een afspraak in mijn digitale kantoor was niet eens nodig. Alles verging makkelijk via enkel wat telefoongesprekken en e-mails.

Klanten / Mister Tax

“ICTRecht is voor ons dé partner als het om juridische kwesties binnen onze branche gaat. Naast de prettige begeleiding die we krijgen verzorgt ICTRecht ook onze algemene voorwaarden. Een prettige samenwerking!”

- Best4u

De communicatie verliep snel en soepel. Wij zijn tevreden over de diensten van ICTRecht!

- Meeùs