Vestiging Amsterdam

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Klanten / Leadinfo

''Arnoud heeft namens ICTRecht Leadinfo uitstekend geholpen om onze SaaS-startup voor te bereiden op de GPDR. Hij is zeer vakkundig, reageert snel en heeft de gave om complexe zaken eenvoudig te duiden.''

Doordat Arnoud een bekendheid is op Tweakers zijn we bij hem uitgekomen om onze software startup voor te bereiden op de invoering van de GDPR. Hij is technisch zeer onderlegd, waardoor we goed konden sparren en snel konden schakelen. We hebben bij onze gebruikers veelgestelde vragen verzameld die Arnoud in niet-juridische taal heeft beantwoord. Hiervoor kregen we, samen met Arnoud, veel complimenten van onze gebruikers. Voor ons is dit het begin van een langdurige relatie.

 

Logo Leadinfo

Over Leadinfo

Leadinfo is een Rotterdamse startup en maakt het mogelijk om zakelijke websitebezoekers te herkennen.

 

Klanten / Leadinfo

“ICTRecht is voor ons dé partner als het om juridische kwesties binnen onze branche gaat. Naast de prettige begeleiding die we krijgen verzorgt ICTRecht ook onze algemene voorwaarden. Een prettige samenwerking!”

- Best4u

Op het moment dat wij een juridische vraag hebben, kunnen we altijd terecht bij ICTRecht voor een duidelijk en correct antwoord. Maar ook voor het vergaren van juridische informatie of het brainstormen over juridische issues is ICTRecht onze partner.

- True