ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Klanten / Isatis

ICTRecht blijkt een ware verademing te zijn.

Isatis werkt dagelijks met 55 hoogopgeleide collega’s aan uiteenlopende projecten voor zowel externe klanten als de bedrijven waarin we participeren. Wij noemen onszelf full service software ontwikkelaar omdat onze projecten meestal uit meer disciplines bestaan dan alleen software ontwikkeling; of het nu gaat om interaction design, online marketing, design of software development de kennis en expertise is intern aanwezig!

Wij werken sinds kort met ICTRecht en dat blijkt een ware verademing te zijn. Waar we voorheen enorm opzagen tegen het (laten) opstellen van algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten en andersoortige juridische documenten is dat met behulp van ICTRecht zeer eenvoudig geworden.

 

ICTRecht biedt ons snelle, kundige en kritische ondersteuning waardoor wij sneller kunnen schakelen en niet meer afgeleid worden door zaken die je het liefst aan een professional overlaat. Daarnaast is Arnoud erg prettig in de omgang en dat maakt het werken met ICTRecht nog prettiger. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Klanten / Isatis

De dienstverlening is van een uiterst snel en hoog niveau! Wat ik bovendien prettig vond, is dat ICTRecht ook met je meedenkt.

- Mister Tax

Als SaaS-startup die aan grote ‘corporate’ organisaties levert, komen er veel vragen over privacy, informatiebeveiliging en leveringsvoorwaarden op je af. In ICTRecht hebben we een partner gevonden die er voor zorgt dat wij de juiste afspraken met deze klanten maken. Naast het bijstaan in deze trajecten heeft ICTRecht ons geholpen bij het opzetten van de gebruikersvoorwaarden, bewerkersovereenkomst, privacy FAQ en privacy policy. Door deze documenten kunnen wij sneller en veiliger klanten aansluiten. In de samenwerking waarderen wij met name de expertise en snelheid van handelen. Daarnaast zijn het ook nog eens relaxte mensen om mee samen te werken, wat wil je nog meer!

- Close Alert