ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Klanten / Isatis

ICTRecht blijkt een ware verademing te zijn.

Isatis werkt dagelijks met 55 hoogopgeleide collega’s aan uiteenlopende projecten voor zowel externe klanten als de bedrijven waarin we participeren. Wij noemen onszelf full service software ontwikkelaar omdat onze projecten meestal uit meer disciplines bestaan dan alleen software ontwikkeling; of het nu gaat om interaction design, online marketing, design of software development de kennis en expertise is intern aanwezig!

Wij werken sinds kort met ICTRecht en dat blijkt een ware verademing te zijn. Waar we voorheen enorm opzagen tegen het (laten) opstellen van algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten en andersoortige juridische documenten is dat met behulp van ICTRecht zeer eenvoudig geworden.

 

ICTRecht biedt ons snelle, kundige en kritische ondersteuning waardoor wij sneller kunnen schakelen en niet meer afgeleid worden door zaken die je het liefst aan een professional overlaat. Daarnaast is Arnoud erg prettig in de omgang en dat maakt het werken met ICTRecht nog prettiger. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Klanten / Isatis

Werken met ICTRecht is werken met professionals met de juiste focus, flexibiliteit en snelheid waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat!

- BlueCielo ECM Solutions

Voor MCXess is ICTRecht naast een juridisch adviseur ook een gewaardeerde sparringpartner. De korte lijnen, het meedenken over strategische concepten en de open en flexibele werkwijze zijn voor ons van grote waarde.

- MCXess