ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Klanten / Fairphone

Een fantastische partner en adviseur in de wereld van de e-commerce, open source en software.

Fairphone is een social enterprise die door middel van het produceren van een telefoon stap-voor-stap complexe systemen achter de productie van electronica wil openen en herontwerpen op basis van sociale waarden. Samen met onze groeiende community bouwen we aan een nieuwe relatie tussen mensen en hun producten.

Wij bieden inzicht in de productieketen en investeren samen in het verbeteren van omstandigheden rond het delven van materialen en assemblage in de fabriek. We bekijken ontwerp en recycling vanuit het verlengen van levensduur van product en materialen. Fairphone is daarmee meer dan een telefoon, het is onderdeel van een beweging naar een eerlijkere economie.

 

Ook wij komen natuurlijk in aanraking met verschillende rechtsgebieden waar we vaker goed juridisch inzicht kunnen gebruiken. ICTRecht blijkt een fantastische partner en adviseur in de wereld van de e-commerce, open source en software. Juist omdat we als Fairphone met een open en vooral consument vriendelijke insteek naar juridische systemen willen kijken.

ICTRecht is daarin erg bijzonder aangezien ze verder kijken dan de ‘normale juridische oplossing’. Ze delen onze doelstelling, zetten consumenten op de eerste plaats en denken op een creatieve manier met ons mee. Daarnaast vindt Arnoud het vaak juist een uitdaging om mee te denken over nieuwe onderwerpen. En het is heerlijk om altijd te kunnen bellen en meteen goed juridisch advies te ontvangen! Absoluut een aanrader.

Klanten / Fairphone

Samenwerken met ICTRecht bevalt ons prima. In onze dynamische branche is snelheid van denken en handelen essentieel. Het specialisme van ICTRecht zorgt ervoor dat een half woord genoeg is om elkaar te verstaan en de juiste keuzes te maken, en de korte responstijd die ze hanteren is erg prettig. Voor herhaling vatbaar!

- Yourhosting

Werken met ICTRecht is werken met professionals met de juiste focus, flexibiliteit en snelheid waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat!

- BlueCielo ECM Solutions