ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Klanten / Fairphone

Een fantastische partner en adviseur in de wereld van de e-commerce, open source en software.

Fairphone is een social enterprise die door middel van het produceren van een telefoon stap-voor-stap complexe systemen achter de productie van electronica wil openen en herontwerpen op basis van sociale waarden. Samen met onze groeiende community bouwen we aan een nieuwe relatie tussen mensen en hun producten.

Wij bieden inzicht in de productieketen en investeren samen in het verbeteren van omstandigheden rond het delven van materialen en assemblage in de fabriek. We bekijken ontwerp en recycling vanuit het verlengen van levensduur van product en materialen. Fairphone is daarmee meer dan een telefoon, het is onderdeel van een beweging naar een eerlijkere economie.

 

Ook wij komen natuurlijk in aanraking met verschillende rechtsgebieden waar we vaker goed juridisch inzicht kunnen gebruiken. ICTRecht blijkt een fantastische partner en adviseur in de wereld van de e-commerce, open source en software. Juist omdat we als Fairphone met een open en vooral consument vriendelijke insteek naar juridische systemen willen kijken.

ICTRecht is daarin erg bijzonder aangezien ze verder kijken dan de ‘normale juridische oplossing’. Ze delen onze doelstelling, zetten consumenten op de eerste plaats en denken op een creatieve manier met ons mee. Daarnaast vindt Arnoud het vaak juist een uitdaging om mee te denken over nieuwe onderwerpen. En het is heerlijk om altijd te kunnen bellen en meteen goed juridisch advies te ontvangen! Absoluut een aanrader.

Klanten / Fairphone

“ICTRecht snapt ook het grotere geheel.”

- Thuiswinkel.org

Wij werken sinds kort met ICTRecht en dat blijkt een ware verademing te zijn. Waar we voorheen enorm opzagen tegen het (laten) opstellen van algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten en andersoortige juridische documenten is dat met behulp van ICTRecht zeer eenvoudig geworden.

- Isatis