ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Klanten / Belangen Vereniging Startpaginadochters

Het juiste juridische advies op het juiste moment.

De Belangen Vereniging Startpaginadochters (BVS) vertegenwoordigd meer dan 1200 beheerders van zogenaamde Startpagina dochters, de meer dan 6000 Startpagina’s over de meest uiteenlopende onderwerpen. De BVS is gesprekspartner voor Startpagina, onderdeel van Sanoma Media.

ICTrecht heeft de BVS juridisch bijgestaan tijdens het vormgeven van een nieuwe overeenkomst tussen Startpagina en haar dochterbeheerders. Arnoud Engelfriet heeft de waarde van het juiste juridische advies op het juiste moment aangetoond. Zijn inzet kenmerkt zich als betrokken met een snel inlevend vermogen waarbij er op korte termijn waardevol advies gegeven kon worden. Advies wat de BVS voor de volle 100% heeft kunnen gebruiken om de overeenkomst met Startpagina op een kwalitatief hoger niveau op te zetten.

 

De duidelijke, heldere en overtuigende mondelinge toelichting tijdens een BVS jaarvergadering heeft de individuele beheerder het nodige inzicht gegeven voor een weloverwogen beslissing over de nieuwe overeenkomst. Hierbij heeft Arnoud zich niet beperkt tot sec de second opinion opdracht maar kon er geput worden uit zijn brede juridische ICT kennis.

Klanten / Belangen Vereniging Startpaginadochters

Een fantastische partner en adviseur in de wereld van de e-commerce, open source en software.

- Fairphone

Wij werken sinds kort met ICTRecht en dat blijkt een ware verademing te zijn. Waar we voorheen enorm opzagen tegen het (laten) opstellen van algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten en andersoortige juridische documenten is dat met behulp van ICTRecht zeer eenvoudig geworden.

- Isatis