Vestiging Amsterdam

 • Jollemanhof 12
 • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Juridisch advies / ICT & Arbeidsrecht

De meeste organisaties hebben werknemers in dienst of maken gebruik van de diensten van ZZP’ers.

Heeft u vragen die betrekking hebben op arbeidsrecht?

De relatie werkgever-werknemer wordt uitgebreid geregeld in de wet. Een werkgever behoort aan deze wettelijke regels te voldoen. Dit kan arbeidsrechtelijke vragen met zich mee brengen. Wat moet er bijvoorbeeld in een arbeidsovereenkomst staan? Welke beleidsdocumenten of reglementen zijn verplicht? Moet een werkgever verplichte pauzes inlassen v00r werknemers? Wanneer moet een OR worden aangesteld en kunnen werknemers beroep doen op een cao? Logische vragen, die wij kunnen beantwoorden. Ook over kwesties die betrekking hebben op de privacy van werknemers adviseren wij graag.

In sommige gevallen heeft u bepaalde documenten nodig of wenst u bepaalde overeenkomsten te sluiten, zoals een arbeidsovereenkomst of een vaststellingsovereenkomst. Wij stellen deze documenten voor u op of controleren de documenten die reeds binnen uw organisatie in gebruik zijn.

Naast dat de arbeidsrechtelijke relatie vele vragen met zich mee kan brengen, kan er ook een behoefte zijn om een specifieke werkwijze of systeem te laten controleren op het gebied van interne privacy of arbeidsomstandigheden. Worden de camerabeelden wel met de juiste bedoelingen ingezet en kan een werknemer ergonomische arbeidsmiddelen aanvragen? Ook bij deze vragen kunnen wij ondersteuning bieden in de vorm van een juridisch advies.

Bent u op zoek naar arbeidsovereenkomsten, inhuurovereenkomsten, reglementen cameratoezicht, BYOD beleid, geheimhoudingovereenkomsten of auteursrecht overdracht documenten? Onze specialisten kunnen deze als “document op maat” voor u opstellen, waarbij we rekening houden met uw specifieke situatie. Voor standaard documenten kunt u ook zelf een document genereren via Juridox.

Onze arbeidsrecht factsheets

WILT U MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW ORGANISATIE?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941, of voor Noord-Nederland: 050 209 3499, of stuur ons een mail via: info@ictrecht.nl

Een bericht achterlaten via onderstaand formulier kan ook: een van onze arbeidsrecht-specialisten neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Onze arbeidsrecht diensten

 • Opstellen of aanpassen van de arbeidsovereenkomst
 • Adviseren over een voorgenomen ontslag
 • Het opstellen van een ICT-reglement
 • Hulp bij het opstellen van een leaseovereenkomst tussen werkgever en werknemer bij de terbeschikkingstelling van een bedrijfsauto
 • Controleren van uw werk- en rusttijdenbeleid
 • Adviseren over het al dan niet aanstellen van een OR
 • Uitzoeken of u gebonden met aan een cao

Onze arbeidsrecht informatiepagina’s

Dienst aanvraag

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke onderwerpen

 • inventarisatie / checklist

  Escrow en continuïteit

  Heeft u een escrow of continuïteitsoplossing voor uw organisatie nodig? Of krijgt u een escrow of continuïteitsoplossing voorgelegd? ICTRecht is de specialist op dit gebied.

 • contracticoon

  Contracten en licentieovereenkomsten bij webwinkels

  Wilt u een contract aangaan met bijvoorbeeld een ontwikkelaar van webwinkels, dan is een duidelijk contract van het grootste belang.