Vestiging Amsterdam

 • Jollemanhof 12
 • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

Juridisch advies / ICT & Arbeidsrecht

Hier vindt u alle informatie op het gebied van ICT en arbeid. Wij bieden uitkomst in al uw ict-arbeidsrechtelijke problemen. Ons advies bestaat uit praktische oplossingen, toegesneden op uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met onze arbeidsrecht specialisten via 050-2093499

Arbeidsrechtelijke documenten nodig?

Bent u op zoek naar arbeidsovereenkomsten, inhuurovereenkomsten, reglementen cameratoezicht, BYOD beleid, geheimhoudingovereenkomsten of auteursrecht overdracht documenten? Onze specialisten kunnen deze als “document op maat” voor u opstellen, waarbij we rekening houden met uw specifieke situatie. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op via 050-2093499. Voor standaard documenten kunt u ook zelf een document genereren via Juridox.

ICT & Arbeid factsheets

Dienst aanvraag

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke onderwerpen

 • inventarisatie / checklist

  Certificering webshop

  ICTRecht controleert namens de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg alle (aspirant) leden van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org is de belangenvereniging van webwinkels in Nederland, met meer dan 2000 leden.

 • website

  Domeinnaamclaims

  Hosters maar ook andere bedrijven kunnen geconfronteerd worden met claims over domeinnamen, van henzelf of van hun klanten. Een domeinnaam kan inbreuk maken op rechten (zoals merken of handelsnamen) van anderen, of gekoppeld zijn aan misleidende of strafbare websites.