ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

In-house trainingen

In-house trainingen

Wilt u de juridische kennis binnen uw organisatie verhogen? Dan is een in-house training van ICTRecht iets voor u. ICTRecht Academy verzorgt al enkele jaren met succes juridische trainingen, zowel voor juridische professionals (PO gecertificeerd) als voor algemeen publiek. Een in-house training kan volledig voor u op maat ontwikkeld worden waarbij voorbeelden uit uw eigen praktijk in het lesprogramma worden verwerkt.

In-house trainingen duren naar keuze een halve of hele dag en zijn ontwikkeld om de praktische kennis omtrent juridische zaken te verhogen. We oefenen aan de hand van vele voorbeelden en praktijkcases en uiteraard is er veel ruimte voor eigen inbreng. Op verzoek kunnen trainingen als PO-training voor advocaten worden gegeven.

Bekijk ons aanbod of neem hieronder contact op met onze trainingscoördinator Charlotte Amson voor een vrijblijvend voorstel voor een training.

Ervaringen van in-house trainingen:

Training Digitalisering en Overheid bij de Provincie Overijssel: “Zeer interessant, hier moeten wij zeker iets mee” en “Komt tegemoet aan de vraag.”

Training Cookiewet bij Easy Internet Marketing: “Dankzij haar betrokkenheid, geduld, enthousiasme en deskundigheid heeft ze zowel onze klanten als onszelf helemaal op de hoogte gebracht van deze wet.˝

Training Europese Privacyverordening in de praktijk: “Praktisch, interactief en handig voor inzicht in de Europese Privacyverordening in één dag.”

Offerte in-house training aanvragen