Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

ICTRecht Detachering / ICTRecht Werving & Selectie

ICTRecht Werving & Selectie

Naast detacheringsdiensten biedt ICTRecht nu ook ‘Werving & Selectie’ mogelijkheden aan. ICTRecht Detachering fungeert op deze wijze als intermediair tussen werkzoekenden en het bedrijfsleven. Wij matchen juristen op het gebied van privacy, ICT of algemeen recht – aan de juiste bedrijven.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de juridische branche hebben wij specialistische kennis én een gevarieerd netwerk ontwikkeld. Met deze ervaring brengen wij partijen bij elkaar om zo de ‘perfect match’ te creëren. Wij zoeken voor bedrijven naar kandidaten met een functie als: Functionaris Gegevensbescherming (FG), privacy jurist, privacy officer, maar ook allround bedrijfsjurist.

Opdrachtgevers: op zoek naar geschikte kandidaten?

Wij zoeken voor bedrijven naar vakkundige kandidaten met een functie als: allround bedrijfsjurist of juridisch adviseur, privacy jurist, Functionaris Gegevensbescherming (FG). Op zoek naar een geschikte security- of compliance manager? Ook dat kan bij ICTRecht Werving & Selectie.

Waarom als opdrachtgever kiezen voor ICTRecht Werving & Selectie?

werving & selectieMeer efficiëntie: direct in contact met een geschikte kandidaat, en dus geen onnodige gesprekken meer voeren

 

Vakkundige kandidaten: uw kandidaat wordt altijd door onze juridische experts getest op inhoudelijke kennis en vaardigheden

 

Deskundigheid staat voorop: ICTRecht heeft meer dan 15 jaar ervaring in de juridische branche

Kandidaten: op zoek naar jouw droombaan?

ICTRecht  is altijd opzoek naar goede kandidaten voor leuke vacatures. Wij gaan graag een informele en persoonlijke samenwerking met je aan en jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons altijd centraal.

Waarom als kandidaat kiezen voor ICTRecht Werving & Selectie?

 

Altijd een fit: toegang tot meerdere bedrijven/vacatures

 

Sneller een baan: via ons brede en gevarieerde netwerk heb jij sneller toegang tot jouw droombaan

 

Verbonden aan ICTRecht: word onderdeel van ons team van juristen. Voor (inhoudelijke) support kun je altijd terecht bij deskundige collega’s

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier.  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.