Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Over ICTRecht Academy

Over ICTRecht Academy

Kennismanager

Arnoud Engelfriet, algemeen directeur / opleidingsdirecteur bij ICTRecht, is initiatiefnemer en eindverantwoordelijk voor de trainingen. Arnoud geeft sturing aan de juristen en docenten bij het samenstellen van de inhoud van de ICTRecht Academy trainingen.

Opleidingscoördinator

Onze opleidingscoördinator Alisa Schurink is het aanspreekpunt van de opleidingsafdeling. Alisa is verantwoordelijk voor de organisatie en voorbereiding van de trainingen. In nauwe samenwerking met de kennismanager, de docenten, de office, de adviescommissie en de marketing- en communicatieafdeling bewaakt zij de inhoud en het proces van de opleidingen in het kader van vakbekwaamheid. Ook evalueert zij de trainingen en stuurt zij aan op verbetering waar nodig.

Onze docenten

ICTRecht telt ruim 25 academisch opgeleide juristen. Zij zijn ieder in het bezit van een juridisch masterdiploma, afgegeven door een erkende academische opleidingsinstelling. Daarbij is elke jurist gespecialiseerd in bepaalde branches van het ICT- en internetrecht. Iedere training wordt gegeven door één of meerdere academisch opgeleide juristen. In samenspraak met de kennismanager en de klant komen onze docenten de inhoud van de trainingen overeen.

Kwaliteit

NOvA-erkend

nederlandse-orde-van-advocaten-logo

ICTRecht is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid).

IAPP-erkend

 

 

 

 

Door de International Association of Privacy Professionals is ICTRecht erkend als official CPE Provider. Dat geeft u de mogelijkheid om CPE punten te verdienen, die privacy professionals nodig hebben om hun IAPP certificeringen (zoals CIPP/E) te behouden.

Marketing en communicatie

Nicole Waaijer en Alisa Schurink zijn verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie en (online) marketing aangaande het trainingsaanbod.

Adviescommissie

De adviescommissie van ICTRecht Academy is een extern adviesorgaan, bestaande uit de volgende gerenommeerde advocaten: Hendrik Struik, Rocco Mulder en Lex Bruinhof. De adviescommissie en de kennismanager evalueren het trainingsaanbod. Tevens wordt de adviescommissie geraadpleegd voor de inhoud van het trainingsaanbod en onafhankelijk advies hieromtrent.

Adviescommissie - Hendrik Struik - CMS Derks Star Busmann

Hendrik Struik was partner binnen praktijkgroep IE/TMT van CMS Derks Star Busmann. Hij treedt regelmatig op als arbiter in IT-zaken en is raadsheer-plaatsvervanger in het gerechtshof Amsterdam en ’s-Hertogenbosch. Met meer dan 30 jaar ervaring in IT en Intellectueel Eigendomsrecht en als co-auteur van het eerste handboek over Softwarerecht is Hendrik Struik een van de meest vooraanstaande IT juristen van Nederland.

Hendrik Struik

Adviescommissie - Rocco Mulder - Pot Jonker Advocaten

Rocco Mulder is advocaat en curator sinds 1987 en voornamelijk actief op het gebied van het insolventierecht. Hij is partner bij Pot Jonker Advocaten te Haarlem. Rocco werd in meer dan 250 insolventies door de Rechtbanken in Nederland aangesteld tot curator en /of bewindvoerder.

Rocco Mulder

Adviescommissie - Lex Bruinhof - Wieringa Advocaten

Lex Bruinhof is advocaat bij Wieringa Advocaten te Amsterdam. Lex is daarnaast voor één dag per week verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij in kunst-, cultuur- en informatieopleidingen onder andere auteursrecht en informatierecht doceert.

Lex Bruinhof

˝Goede cursus. Veel geleerd in korte tijd. Nieuwe inzichten opgedaan. Contracteren: de basis (voor juridische professionals)˝

- Martijn Brons - Kien IA industriële automatisering B.V.