ICTRecht B.V.

  • Jollemanhof 12
  • 1019 GW Amsterdam
Telefoon
Vestiging Amsterdam: 020 663 1941 / Vestiging Groningen: 050 209 3499
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
btw
NL8223.30.040.B01

E-commerce

Webwinkels kennen heel wat bijzondere wet- en regelgeving waar zij rekening mee moeten houden. dat geldt voor de startende winkelier, maar de regels gelden uiteraard ook voor de grote shops. Het niet naleven van deze soms complexe wetgeving kan de rechtspositie van de winkelier of dienstverlener ernstig verzwakken. Het is dus zaak dat u zorgt dat u uw zaken op orde hebt.

> Voldoen aan alle regels voor webshops? Vraag een scan aan

> Onze webwinkel & e-commerce adviezen


E-Commerce
24 juli 2017

Zijn vloggers ongrijpbaar voor het Commissariaat voor de Media?!

Raoul van de Laak

Juridisch adviseur

E-Commerce
13 juli 2017

Online gokken, waar blijft die nieuwe wet?

Jasper Jansbeken

Juridisch adviseur

E-Commerce
11 juli 2017

Medische websites overtreden de wet

Kirsten Eefsting

Juridisch adviseur

Specialist

Charlotte Amson

Legal assistant & opleidingscoördinator

Charlotte Amson is werkzaam als Legal Assistant & Opleidingscoördinator bij ICTRecht. Charlotte ondersteunt de juridisch adviseurs van ICTRecht inhoudelijk en geeft juridisch advies in e-commerce en in domeinnaamzaken. Het certificeren van webwinkels van de leden van Thuiswinkel.org, behoort ook tot haar taken.

“We werken erg graag samen met ICTRecht vanwege de kundige adviezen die geboden worden en vanwege de snelle en prettige manier van communiceren.”

- Beslist.nlProduct

ICTRecht heeft op basis van meer dan tien jaar ervaring op het gebied van ICT en Recht tools ontwikkeld waarmee u als ondernemer in staat bent om zélf juridische documenten te maken.

Voor deze generatoren is in 2017 een totaal een nieuwe juridische dienst gelanceerd waarvan wij kennispartner zijn: JuriDox.

Mocht u daarna uw document willen laten screenen, heeft u vragen of wilt u anderszins juridisch meerwerk? Dan staan wij voor u klaar.