Locatie Amsterdam
Jollemanshof 12
1019 GW Amsterdam
Telefoon
020 663 1941
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
34216164
BTW
NL8223.30.040.B01
Locatie Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
Telefoon
050 209 34 99
E-mail
info@ictrecht.nl
KvK
68038712
BTW
NL857275835.B01
Locatie Brussel
Avenue Louise 65
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 535 77 55.
E-mail
info@legalict.com
Ondernemingsnummer
0696.909.465
BTW
BE 0696.909.465

Onze diensten / Verwerkersovereenkomst audit

Als verwerkingsverantwoordelijke heeft u een auditrecht onder de AVG. Wilt u controleren of de door u ingeschakelde bedrijven gemaakte afspraken op het gebied van de AVG nakomen? Schakel ICTRecht in!

ICTRecht controleert voor u of uw wederpartijen hun afspraken op het gebied van de AVG nakomen. Wij kunnen partijen controleren op het nakomen van:

 • specifiek afgesproken beveiligingsmaatregelen
 • de afspraken uit de gesloten verwerkersovereenkomst
 • de complete AVG

Praktisch en concreet audit-rapport

Middels onze verwerkersovereenkomst audit – die ICTRecht uitvoert in samenwerking met onze security partner ForusP – wordt het voor uw organisatie gemakkelijk om op een eenvoudige en efficiënte wijze gebruik te maken van uw auditrecht. De uitkomst van de audit koppelen wij aan u terug in een praktisch en overzichtelijk audit-rapport, zodat het voor uw organisatie direct duidelijk is of de verwerking van uw persoonsgegevens in goede handen is.

Eventuele vervolgstappen

Uiteraard kunnen wij uw organisatie ook ondersteunen bij het nemen van eventuele vervolgstappen in het geval dat blijkt dat ingeschakelde partijen de persoonsgegevens niet (volledig) conform de door u afgedwongen afspraken verwerken. Voor het nemen van deze vervolgstappen doen wij u na oplevering van het audit-rapport graag een vrijblijvende prijsopgave.

Het uitvoeren van deze audit is een van de onderdelen van het Privacy Verified keurmerk.

VOORDELEN VAN EEN AUDIT VIA ICTRECHT:

Vakkundig: u lift mee op onze jarenlange ervaring op het gebied van privacy en recht.


Praktisch: leesbare en praktische audits en adviezen, zonder juridisch jargon.


Veelzijdig: onze privacy juristen hebben naast gespecialiseerde privacykennis ook verstand van ICT, internet en techniek.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR UW ORGANISATIE KUNNEN DOEN?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor Noord-Nederland: 050 209 3499) of stuur ons een mail via: info@ictrecht.nl.

Een bericht achterlaten via onderstaand formulier kan ook: een van onze juristen neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Meer weten? Laat een van onze juridische experts contact met u opnemen via het onderstaande formulier. • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Soortgelijke diensten

 • Netwerkevenement

  Bedrijfsjurist

  Met een bedrijfsjurist van ICTRecht heeft uw organisatie altijd toegang tot deskundige juridische ondersteuning. Ons team van ruim 60 specialisten, met uitgebreide ervaring op gebied van ICT, privacy en e-commerce staat voor u klaar.

 • vergrootglas / audit

  Audits

  Wilt u weten of de werkwijze van uw organisatie volledig binnen de kaders van de relevante wet- en regelgeving plaatsvindt? Bijvoorbeeld op het gebied van security of het verwerken van persoonsgegevens? Of wilt u als e-commerce partij zeker weten dat u voldoet aan alle informatieplichten of regels omtrent het plaatsen van cookies?